Πατούλης: Απάντησε στον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη – “Αν έχει τσίπα, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη”

Πατούλης: Απάντησε στον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη – “Αν έχει τσίπα, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη”
Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης eurokinissi

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, απάντησε δημόσια στον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Γιώργο, μια μέρα μετά από την επίθεση που του εξαπέλυσε.

Μία μέρα μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη προς τον Γιώργο Πατούλη με αφορμή τις πυρκαγιές στην Αττική ήρθε η απάντηση από την πλευρά του Περιφερειάρχη Αττικής.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Γιώργος Πατούλης χρησιμοποίησε τα social media για να τοποθετηθεί με αφορμή όσα αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα, ζητώντας από τον Γιώργο Στεφανίδη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Αναλυτικά η απάντηση του Γιώργου Πατούλη:

“Είναι απορίας άξιο, κάποιοι να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και χρησιμοποιώντας ακραίες εκφράσεις, να ακυρώνουν ιστορίες και προσπάθειες για την προστασία της ζωής και των περιουσιών των συμπολιτών μας.

Αυτό θεωρώ πως έγινε με την περίπτωση Στεφανίδη.

Ο Γιώργος Στεφανίδης έχει δύο χαρακτηριστικά:

– η κόρη του είναι Χρυσή Ολυμπιονίκης

– η σύζυγος του είναι υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική και εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου.

Δεν είναι κακό να ασχολείσαι με τη πολιτική. Κακό είναι ο τυφλός κομματισμός να εναντιώνεται στο Εθνικό συμφέρον.

Αν έχει τσίπα ο κ. Στεφανίδης, οφείλει καταρχήν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις απαράδεκτες δηλώσεις του (όπως έκανε η σύζυγος του, για την αναστάτωση που αδικαιολόγητα όπως η ίδια παραδέχτηκε προκάλεσε, υποστηρίζοντας ότι καίγεται το σπίτι της, κάτι που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλήθεια).

Αφήνουμε τα λεγόμενα του, στην κρίση όλων εκείνων που σκέφτονται με τη λογική και όχι με κομματικές τσίμπλες.

Αναρωτιέμαι όμως, που ήταν ο εν λόγω κύριος όταν εγώ και τα στελέχη της Περιφέρειας, το προσωπικό και οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, δίναμε από την πρώτη στιγμή τη μάχη με τη φωτιά, στο πλευρό της Πυροσβεστικής;

Η #Περιφέρεια_Αττικής δεν είναι η Πυροσβεστική.

Εμείς συνεπικουρούμε στο έργο κατάσβεσης εφόσον μας ζητηθεί και αποτελούμε έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας.

Για να έχεις το υψηλό αξίωμα του Περιφερειάρχη πρέπει να έχεις πολλές ώρες πτήσης.

Μην ισοπεδώνουμε 24 χρόνια πορείας στην Αυτοδιοίκηση και την πολιτική προστασία, για να γινόμαστε αρεστοί στην κομματική ηγεσία.

ΝΤΡΟΠΗ”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα