Παυλόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται αποτελεσματικώς την πατρίδα μας

Δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
Δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. EUROKINISSI

Στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε δήλωσή του για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

To αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες υπερασπίζονται αποτελεσματικώς, απέναντι σε κάθε απειλή και επιβουλή απ' όπου και αν προέρχεται, την πατρίδα μας και την εθνική μας κυριαρχία, εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με την ευκαιρία εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι «με αισθήματα απόλυτης εμπιστοσύνης στο ήθος και στο αξιόμαχο των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ο λαός μας και το έθνος μας εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς αυτές, αναγνωρίζοντας ότι, με υποδειγματικό σεβασμό των αρχών και αξιών της Δημοκρατίας, υπερασπίζονται αποτελεσματικώς, απέναντι σε κάθε απειλή και επιβουλή απ' όπου και αν προέρχεται, την πατρίδα μας και την εθνική μας κυριαρχία».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπου παρακολούθησε την δοξολογία για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προκόπης Παυλόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή σήμερα - Τα Εισόδια της Θεοτόκου

SHARE: