Μπύρα και αποδοκιμασίες στην Περλεπέ

Μπύρα και αποδοκιμασίες στην Περλεπέ

Στόχος αγνώστων έγινε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ και ο σύζυγός της, καθώς έφευγαν από εστιατόριο. Πολίτες τους έβρισαν και ένας από αυτούς εκτόξευσε ένα κουτάκι μπύρα

Συνεχίζονται οι αποδοκιμασίες και οι προπηλακισμοί σε βάρος βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Τα απειλητικά φέιγ-βολάν έξω από το γραφείο της η βουλευτής Κατερίνα Περλεπέ ακολούθησε επίθεση από ομάδα πολιτών στο κέντρο της Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Εύβοιας egnomi.gr , η βουλευτής έτρωγε με παρέα στο Κρηπίδωμα, όταν γύρω στις 23:30 αποχώρησε με τον σύζυγό της Γιάννη Σηφουνάκη και κατευθύνθηκαν στο πάρκινγκ.

Στο ύψος της πλατείας του Αγ. Νικολάου ομάδα πολιτών την πλησίασε φωνάζοντας συνθήματα. Μάλιστα ένας νεαρός φώναξε: “Γιατί τρώτε γαύρους και τσιπούρες κυρία Περλεπέ και δεν έρχεστε στις συνελεύσεις μας;” (σ.σ. της συνελεύσεις των “Αγανακτισμένων”).

Οι πολίτες συνέχισαν να βρίζουν την κα Περλεπέ και τον σύζυγό τους, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, κάποιος πέταξε ένα κουτάκι μπύρα, χωρίς να υπάρξουν τραυματιστεί.

Η ομάδα πολιτών ακολούθησαν την βουλευτή μέχρι την οδό Τσιριγώτη και Αβάντων, όπου βρισκόταν το πάρκινγκ και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Οι προπηλακισμοί βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τα πολιτικά κόμματα, ενώ μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ.

Κυβερνητικοί βουλευτές κατηγορούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις, την ώρα που το κόμμα της Αριστεράς κάνει λόγο για συκοφαντίες και προσπάθεια στοχοποίησης του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα