Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Δρυς

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Δρυς
Ο Γιώργος Δρυς Eurokinissi

Ο Γιώργος Δρυς διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών και υπουργός Γεωργίας σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης (03/06/2021) ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς, σε ηλικία 77 ετών.

Ο Γιώργος Δρυς γεννήθηκε το 1944 στην Κέρκυρα. Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Μεταξύ άλλων, υπήρξε υπεύθυνος νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας (1982), βουλευτής Κέρκυρας με το ΠΑΣΟΚ (1989-), Υφυπουργός Οικονομικών (1996-2001) και Υπουργός Γεωργίας επί της τελευταίας κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Σημίτη.

Συλλυπητήρια Τασούλα

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του πρώην βουλευτή Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ.  Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: «Ο Γιώργος Δρυς  υπηρέτησε με συνέπεια και αγωνιστικότητα τη χώρα και τους συμπολίτες του, είτε ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα από το 1989 έως το 2004, είτε από την κυβερνητική θέση του υφυπουργού Οικονομικών και Γεωργίας την περίοδο 1996 – 2004.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα