Πέτσας για Λέρο: Φαίνεται ότι η απώλεια στρατιωτικού υλικού δεν έγινε μία φορά 

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα EUROKINISSI

Η απώλεια στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι το καλοκαίρι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, φωτογραφίζοντας ευθύνες ΣΥΡΙΖΑ. Άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και αυτό της τρομοκρατίας.

Για ενδείξεις ότι η απώλεια στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι το καλοκαίρι του 2019, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ερώτηση του News 24/7 στο πλαίσιο του briefing.

Μάλιστα είπε πως "φαίνεται ότι δεν έγινε μία φορά", κάνοντας λόγο για ευρήματα που δείχνουν σταδιακή αφαίρεση.

Ο κ.Πέτσας φωτογράφισε ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης, λέγοντας ότι η παράδοση παραλαβή έγινε αρχές Σεπτέμβρη και τότε ελέγχθηκε το υλικό και πως η προηγούμενη πλήρης καταγραφή έγινε το προηγούμενο έτος.

Άφησε δε ανοιχτά σε σχετικό ερώτημα όλα τα ενδεχόμενα και αυτό της τρομοκρατίας, λέγοντας πως υπάρχουν πολλές εξηγήσεις και εκδοχές και συνιστώντας σε άπαντες να αναμένουν να καταλήξει η προανάκριση.

Δήλωσε δε ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ποιος ανέδειξε το περιστατικό και σχολίασε πως “όσοι αναφέρονται στο θέμα με πολιτική σπέκουλα” να μη λησμονούν ότι φαίνεται πως η κλοπή έγινε σε χρόνο προγενέστερο από τη διαπίστωση της. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λέρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λέρος: Λιγότεροι από 10 στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής - Δεν υπάρχει εικόνα "Συκούριου"

ΥΕΘΑ για Λέρο: Το ζήτημα δεν προέκυψε χθες - Διαπιστώθηκε χθες

Λέρος: Στο "εσωτερικό" της ναυτικής βάσης εστιάζει η Αντιτρομοκρατική

Ευ. Αποστολάκης στο Νews 24/7: H καταγραφή των οπλικών συστημάτων γίνεται κάθε μέρα

SHARE: