Πέτσας για ψήφο αποδήμων: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει δέσμιος της υποκρισίας του

Ο Στέλιος Πέτσας
Ο Στέλιος Πέτσας EUROKINISSI

Για διγλωσσία, καιροσκοπισμό και αδικαιολογήτη υποκρισία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σχετικά με το θέμα της ψήφου των απόδημων Ελλήνων.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, κατηγορώντας τον για διγλωσσία, καιροσκοπισμό και αδικαιολόγητη υποκρισία αρνούμενος να επιτρέψει στους απόδημους Έλληνες να ασκούν απρόσκοπτα το δίκαιο και πάγιο εκλογικό τους δικαίωμα.

«Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών δεν κινείται στη λογική όλα ή τίποτα. Κινούμαστε, και πριν και τώρα, στη λογική των γόνιμων συμβιβασμών για να ψηφιστεί», ανέφερε ο κ. Πέτσας ενώ σημείωσε ότι «είναι ιδιότυπο ανάχωμα οι περιορισμοί που παρεμποδίζουν την επαφή των Ελλήνων του εξωτερικού με την Ελλάδα».

ADVERTISING

Απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, περί εμπαιγμού και ευκαιριακά πυροτεχνήματα της ΝΔ, ο κ. Πέτσας αντέτεινε ότι «δεν έχουν καμία σχέση με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα».

«Εμείς στηρίζουμε με σθένος και συνέπεια χρόνια τώρα τις θέσεις μας για τους απόδημους. Καταφέραμε να σπάσουμε τον κλοιό της αδράνειας και απραξίας για χρόνια, στην ψήφο αποδήμων. Αντίθετα, η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει δέσμια της υποκρισίας, των ιδεοληψιών της και των φοβικών της συνδρόμων», επεσήμανε ο κ. Πέτσας και κατέληξε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την ψήφο αποδήμων ... Γι' αυτό, παίζοντας κρυφτούλι, με μισόλογα και παλινωδίες, προφάσεις και έωλα επιχειρήματα, προσπαθεί να αποφύγει την αλήθεια. Όμως, οι απόδημοι ξέρουν ποιοι θέλουν να τους διευκολύνουν και ποιοι τους δουλεύουν».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Στέλιος Πέτσας, Ψήφος αποδήμων

24Media Network