Πέτσας: Ο Τσίπρας βύθισε την οικονομία για να ανέβει στην εξουσία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. EUROKINISSI

Επίθεση στον τέως πρωθυπουργό, με αφορμή την ανάρτησή του για τη συμπλήρωση ενός χρόνου απο την έξοδο της Ελλάδος απο τα μνημόνια, εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η σύγχρονη Οδύσσεια του ελληνικού λαού παρατάθηκε 4,5 χρόνια γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει - με κάθε τρόπο - στην καρέκλα του πρωθυπουργού" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αλέξης Τσίπρας, "για να ανέβει στην εξουσία, βύθισε την οικονομία, πέταξε στα σκουπίδια τις θυσίες των Ελλήνων, φόρτωσε με 10 δισ. ευρώ νέα μέτρα λιτότητας όλους τους Έλληνες, κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην παρούσα και τις επόμενες γενιές, υποθηκεύοντας μάλιστα τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115".

   Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Εξαιτίας της "περιπέτειας" που έζησαν στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες αποδοκίμασαν στις εκλογές τον κ. Τσίπρα. Όσο για την κινδυνολογία του, μπορεί ο ίδιος να εύχεται να παρθούν μέτρα, μήπως και κερδίσει πολιτικούς πόντους στην πλάτη των Ελλήνων, αλλά οι πολίτες ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη μείωσε 22% τον ΕΝΦΙΑ. Και έπεται, ευτυχώς, συνέχεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση, Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: "Οι μνηστήρες είναι εδώ και προσπαθούν να γκρεμίσουν όσα χτίσαμε"

SHARE: