Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ λειτουργούν ως συνήγοροι υπεράσπισης του Φρουζή

Γραφεία Σύριζα
Γραφεία Σύριζα EUROKINISSI

Επίθεση πηγών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τηξν πρώτη κατάθεση Φρουζή στην ειδική επιτροπή προκαταρκτική εξέταση της Βουλής για την υπόθεση της Novartis.

Για ταύτιση απόψεων ΝΔ και ΚΙΝΑΛ με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis, κ. Φρουζή μιλούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με την χθεσινή πρώτη κατάθεσή του στην επιτροπή της Βουλής. "Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ αναπαράγουν μαζί με πολλά Μέσα, ως «βόμβα» τα όσα κατέθεσε ο κ. Φρουζής στην Προανακριτική περί πιέσεων από εισαγγελικούς λειτουργούς για να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα" σημειώνουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν ότι "πέραν του αυτονόητου, πως ο κ. Φρουζής είναι κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis και προφανώς δεν θα ισχυριζόταν κάτι που θα τον ενοχοποιούσε, έχει ενδιαφέρον να απαντήσουν στο εξής:

"Εφόσον ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, ακόμη και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι το σκάνδαλο Novartis, την περίοδο που ήταν επικεφαλής της εταιρείας ο κ. Φρουζής, είναι υπαρκτό αλλά μόνο ως προς το σκέλος που αφορά σε χρηματισμούς γιατρών, τότε τους χρηματισμούς γιατρών ποιος τους ενορχήστρωνε; Επικαλούνται ως θύμα δήθεν «σκευωρίας» τον κ. Φρουζή για το σκέλος που αφορά στους πολιτικούς, αλλά την ίδια ώρα τον εγκαλούν ως υπεύθυνο για το σκάνδαλο Novartis που αφορά σε χρηματισμούς γιατρών;". Μάλιστα καταλήγουν σημειώνοντας: "Είναι προφανές πως μετά την ποινική δίωξη στον κ. Λοβέρδο και την εκκρεμή δικαστική διερεύνηση για ακόμη δύο πρώην υπουργούς της ΝΔ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ επιλέγουν να λειτουργήσουν ως συνήγοροι υπεράσπισης του κ. Φρουζή και των εμπλεκομένων και να ταυτιστούν μαζί του με κάθε κόστος".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., novartis, Νέα Δημοκρατία, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζανακόπουλος: Οι μάσκες έπεσαν - Αποκαλύφθηκε η παρωδία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Μόνο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην ειδική προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής

SHARE: