Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Οι αντιφάσεις Μητσοτάκη βυθίζουν τη χώρα στην υγειονομική κρίση

Κόσμος με μάσκες. Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός "συνεχίζει να επιβεβαιώνει με κάθε απόφασή του πως κατάφερε να μετατρεψει την επιτυχία των πολιτών στο πρώτο κύμα της πανδημίας σε πρωτοφανές φιάσκο με τις παλινωδίες του" αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Για προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει τα εγκληματικά λάθη της στο άνοιγμα του τουρισμού χωρίς κανένα στιβαρό υγειονομικό πρωτόκολλο, κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και μιλούν για αποσπασματικά μέτρα πανικού που δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα στον περιορισμό της πανδημίας αλλά θα τινάξουν στον αέρα όσες επιχειρήσεις και εργαζόμενους έχουν αντέξει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη λέει ότι δε φέρει ευθύνη για το άνοιγμα του τουρισμού χωρίς υποχρεωτικά μαζικά τεστ.

"Δε φέρει καμία ευθύνη για την κατάργηση της υποχρεωτικοτητας της μασκας σε κλειστους χωρους για ένα μήνα, που την επανέφεραν τώρα αρον αρον. Δε φέρει ευθύνη για την πληρότητα 100% στα αεροπλάνα. Δε φέρει ευθύνη για την πληρότητα 85% στις συγκοινωνίες που πολίτες και τουρίστες μετακινούνται σαν σαρδέλες με αραιά δρομολόγια. Δε φέρει ευθύνη για την αύξηση της πληρότητας από το 60 στο 85% στα πλοία. Ούτε καν για την παταγώδη αποτυχία του δήθεν επιτελικού κράτους που δεν μπορεί να συντονιστεί με τις αρμόδιες τοπικές και ελεγκτικές αρχές για την τήρηση των μέτρων" συνεχίζουν οι ίδιες πηγές.

Κατα την Κουμουδούρου, "για τον κ. Μητσοτάκη ευθύνη φέρουν μόνο οι πολίτες, η νεολαία και όσοι πασχίζουν να αντέξουν στην κρίση. Και φυσικά ο κορονοϊός που κολλάει μόνο μετά τις 12 το βράδυ, όπως φαίνεται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης".

"Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να βυθίζει τη χώρα και στην οικονομική αλλά και στην υγειονομική κρίση με τις αντιφάσεις του. Και συνεχίζει να επιβεβαιώνει με κάθε απόφασή του πως κατάφερε να μετατρεψει την επιτυχία των πολιτών στο πρώτο κύμα της πανδημίας σε πρωτοφανές φιάσκο με τις παλινωδίες του" καταλήγουν οι πηγές της Κουμουνδούρου.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS