Πιπιλή: Ανόητος και ηλίθιος ο Χαϊκάλης. Θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα

Πιπιλή: Ανόητος και ηλίθιος ο Χαϊκάλης. Θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα
ΒΟΥΛΗ - Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών των Επιτροπών, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.5 του Κ.τ.Β., από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανό, για το θέμα της Οπαδικής Βίας, Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokonissi

Τι δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή για τον Παύλο Χαϊκάλη και την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του

Ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς επιφύλαξε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή για τον Παύλο Χαϊκάλη και την διαβόητη υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του.

“Ο ανόητος όχι μόνο αμαύρωσε την πολιτική ζωή του τόπου, είναι και ηλίθιος χωρίς εισαγωγικά που λέει ότι ‘έκανα τοκογλυφία’ παρέβη το νόμο και θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Ελέγχεται ακόμη από το ΣΔΟΕ για τα 5.000 ευρώ που ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες. Και ο Αποστολόπουλος και ο Χαϊκάλης είναι στο υπερπέραν” δήλωσε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, η κ. Πιπιλή.

Και πρόσθεσε: “Συντάσσεται ο κ. Τσίπρας με την ιστορία Καμμένου – Χαϊκάλη για να βοηθήσει τον συνεταίρο του να βγει στη Βουλή να σώσουν μαζί τη χώρα”. Συνεχίζοντας, η βουλευτής της ΝΔ, ανέφερε: “Έφερα (σ. στο στούντιο του ΣΚΑΪ) ειδικό ρολόι και στυλό, έχουμε τον ήχο στο ρολόι, η κάμερα στο στυλό, θα πάω στον Λαζόπουλο να κάνει τη μίξη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα