Πλακιωτάκης από λιμάνι του Πειραιά: Ελάχιστα τα περιστατικά διασποράς μέσα στα πλοία

Πλακιωτάκης από λιμάνι του Πειραιά: Ελάχιστα τα περιστατικά διασποράς μέσα στα πλοία
Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφθηκε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης Eurokinissi

Από το λιμάνι του Πειραιά που βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής για να επιθεωρήσει τη διενέργεια ελέγχων, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος και ικανοποιημένος από την τήρηση των μέτρων.

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Ιουλίου, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, προκειμένου να επιθεωρήσει τη διαδικασία των ελέγχων στους ταξιδιώτες που επιβιβάζονται στα πλοία για τα νησιά του Αιγαίου.

Με το Λιμενικό να έχει αναλάβει πλέον τη διένεργεια ελέγχων για την τήρηση των μέτρων προστασίας από την πλευρά των επιβατών, ο υπουργός Ναυτιλίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως “ο έλεγχος είναι πλήρης, πραγματοποιείται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος της απόφασής μου να αναλάβει το Λιμενικό τον έλεγχο πριν την επιβίβαση. Ζητώ και πάλι τη συνεργασία των επιβατών, όπως βλέπετε και εσείς, έχει πειθαρχήσει απόλυτα ο κόσμος. Μιάμιση ώρα επιθυμούμε την παρουσία τους πριν την αναχώρηση του πλοίου τους, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και φυσικά την τήρηση των μέτρων προστασίας τη διάρκεια του ταξιδιού. Προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας, ώστε να έχουμε ένα ασφαλές ταξίδι και να μπορέσουμε να περάσουμε ένα καλό καλοκαίρι”.

Ερωτηθείς για το αν πρόκειται να ληφθούν εκ νέου μέτρα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στις νησιωτικές περιοχές, ο υπουργός ανέφερε πως θα εξαρτηθεί από την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος και την πορεία των επιδημιολογικών δεδομένων, ενώ σημείωσε πως μέχρι σήμερα είναι ελάχιστα τα περιστατικά της διασποράς μέσα στα πλοία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα