Πλακιωτάκης: Το 2016 να ταυτιστεί με αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη η πατρίδα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ  Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ICONPRESS/ICONPRESS) ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ICONPRESS/ICONPRESS) ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ EUROKINISSI

Ποιο το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ για τη νέα χρονιά και τι επεσήμανε για τη δύσκολη χρονιά ύφεσης που μόλις φεύγει. Τι είπε για τις επικείμενες εκλογές του κόμματος

«Εύχομαι το 2016 να ταυτιστεί με την αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη η πατρίδα μας», αναφέρει στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι σε λίγες ώρες φεύγει ένας δύσκολος χρόνος στη διάρκεια του οποίου η πατρίδα δοκιμάστηκε σκληρά. «Βυθίστηκε ξανά στην ύφεση, στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.

Γνώρισε νέα έξαρση της ανεργίας και μειώσεις εισοδημάτων. Έφτασε στην πόρτα εξόδου από το ευρώ και της εθνικής περιπέτειας. Φορτώθηκε τελικά ένα τρίτο, τριετές και επώδυνο μνημόνιο», είπε συγκεκριμένα ο κ. Πλακιωτάκης, προσθέτοντας πως το ξεκίνημα του νέου χρόνου θα είναι επίσης δύσκολο.

Χρέος όλων, συνέχισε, εθνικό και ανθρώπινο, είναι να προτάσσουμε παντού και πάντα τα αληθινά συμφέροντα της πατρίδας μας, να μεριμνούμε για τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω μας, να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της οικονομίας και την ανάταση της κοινωνίας μας.

«Η έγνοια μας δεν μπορεί παρά να επικεντρώνεται τώρα στους πιο αδύναμους. Στους άστεγους, τους ανέργους και τις οικογένειες που ζουν τις πιο δύσκολες ημέρες αλλά και στη νέα γενιά», συμπλήρωσε και επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν έχει πια καιρό για χάσιμο.

«Χρειάζεται επειγόντως πολιτικές για νέες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Πολιτικές που συνδυάζουν την οικονομική αποτελεσματικότητα με την ανθρώπινη ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά», πρόσθεσε και είπε χαρακτηριστικά πως η ιστορία μας μάς δείχνει και πάλι το δρόμο καθώς οι Έλληνες περάσαμε πολλές φορές δύσκολους καιρούς αλλά τα καταφέρναμε.

«Το ίδιο ισχύει και τώρα. Με βαθιά συναίσθηση ευθύνης, με σύνεση και τόλμη, μπορούμε και πάλι να τα καταφέρουμε», είπε με έμφαση και ευχήθηκε η νέα χρονιά να ζωντανέψει τις χαμένες προσδοκίες και να φέρει ξανά το χαμόγελο, το όνειρο και την ελπίδα σε κάθε σπίτι.

«Εύχομαι το 2016 να είναι για όλες και όλους, δημιουργικό και χαρούμενο. Με υγεία και προκοπή! Εύχομαι από την καρδιά μου καλή χρονιά και χρόνια πολλά», κατέληξε στο μήνυμά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Πλακιωτάκης
SHARE:

24Media Network