Πόλεμος Ζωής - ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αριστερά της αριστεράς

ΑΘΗΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ-ΟΜΛΙΑ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.Γερμανικές Οφειλές-Ποιες είναι οι αξιώσεις της χώρας- δεν κάνουν οι Κυβερνήσεις-Τι πρέπει να γίνει.
 Ημέρα της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, θα γίνει η πρώτη από τις 4 δημόσιες παρεμβάσεις - εκδηλώσεις του νέου νομικού φορέα που συγκρότησε με πρωτοβουλία της, η Πλεύση Ελευθερίας και το "ΟΧΙ στα Ναι τους''. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016.(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ-ΟΜΛΙΑ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.Γερμανικές Οφειλές-Ποιες είναι οι αξιώσεις της χώρας- δεν κάνουν οι Κυβερνήσεις-Τι πρέπει να γίνει. Ημέρα της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, θα γίνει η πρώτη από τις 4 δημόσιες παρεμβάσεις - εκδηλώσεις του νέου νομικού φορέα που συγκρότησε με πρωτοβουλία της, η Πλεύση Ελευθερίας και το "ΟΧΙ στα Ναι τους''. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016.(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Μια φραστική επίθεση του στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινας Κουτσούμπα, στη Ζωή Κωνσταντοπούλου έρχεται να προστεθεί στο σήριαλ αντιπαραθέσεων μεταξύ των δύο εξωκοινοβουλευτικών σχηματισμών

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Πλεύσης Ελευθερίας, σε συνέχεια καταγγελιών στελέχους της δεύτερης για απόπειρα χρηματισμού μελών του κόμματος. Την ίδια ώρα, πρώην μέλος της νεολαίας του νέου σχηματισμού του οποίου ηγείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε λόγο για εργασιακό μεσαίωνα στο κόμμα. Από την Πλεύση Ελευθερίας κάνουν λόγο για στοχευμένη επίθεση, ενώ σχολιάζουν πως ο άνθρωπος που προχώρησε στις καταγγελίες είχε απομακρυνθεί πολύ νωρίτερα, μαζί με άλλους νέους από την Πλεύση Ελευθερίας. Από την πλευρά τους στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καλούν την Κωνσταντοπούλου να προσκομίσει αποδείξεις για τις κατηγορίες της, αλλιώς να ζητήσει συγγνώμη.

"Να εμφανίσει στοιχεία για τις γελοίες κατηγορίες της και να τα προσκομίσει στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (ή άλλο αρμόδιο όργανο), αλλιώς να τις αποσύρει και να ζητήσει συγγνώμη"

«Να εμφανίσει στοιχεία για τις γελοίες κατηγορίες της και να τα προσκομίσει στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (ή άλλο αρμόδιο όργανο), αλλιώς να τις αποσύρει και να ζητήσει συγγνώμη» απαιτεί από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με δήλωσή της η Δέσποινα Κουτσούμπα, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Βέβαια, προσθέτει η κ. Κουτσούμπα, «αν είχε οποιοδήποτε δεδομένο που να στοιχειοθετεί αυτά που λέει, θα το είχε ήδη καταθέσει, αντί να περιφέρει ανυπόστατες καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα τηλεοπτικά πλατώ».

Στη δήλωσή της η κ. Κουτσούμπα αναφέρει: «Έχουν περάσει 10 μέρες από τη στιγμή που δημοσιοποίησα τα τεκμήρια που αποδεικνύουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, τη γελοιότητα και το ψεύδος των κατηγοριών που έχει εξαπολύσει εναντίον μου η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το περιβάλλον της. Μετά από 10 μέρες, αντί να αποσύρει τα ανυπόστατα ψεύδη και τις συκοφαντίες, χωρίς καμιά ντροπή, συνεχίζει την επίθεση λάσπης, αποκαλώντας εμένα και τον σύζυγό μου "λαμόγια της αριστεράς"».

"Μετά από 10 μέρες, αντί να αποσύρει τα ανυπόστατα ψεύδη και τις συκοφαντίες, χωρίς καμιά ντροπή, συνεχίζει την επίθεση λάσπης, αποκαλώντας εμένα και τον σύζυγό μου "λαμόγια της αριστεράς"

Επίσης, η κ. Κουτσούμπα σημειώνει: «Αποδεικνύεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ψέμα ή τερατολογία για να χτυπήσει όποιον θεωρεί πολιτικό της αντίπαλο. Το ότι ανάγει σε πολιτικό της αντίπαλο την μαχόμενη αριστερά, και με έμφαση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει όσους και όσες ακόμη πιστεύουν ότι υπάρχουν «από μηχανής σωτήρες» ή ότι αρκεί ο θολός αντιμνημονιακός λόγος, χωρίς καμία ταξική αναφορά, χωρίς διάθεση σύγκρουσης με τους εκπροσώπους του κεφαλαίου και ρήξη με την Ε.Ε., για να απαλλαγούμε από το μνημονιακό ζυγό.

Για τα υπόλοιπα, θα ήθελα να θυμίσω απλώς στην κ. Κωνσταντοπούλου ότι δεν είμαστε ίδιες. Έκαστη εφ' ω ετάχθη».

"Όποιος επιτίθεται στους ανθρώπους που δίνουν μαζί μου αυτή τη δύσκολη μάχη, τα βάζει μαζί μου"

Το βράδυ της Κυριακής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανάρτησή της στο facebook, δήλωνε πως εμμένει στα όσα έχει δημοσίως δηλώσει και κυρίως ότι στηρίζει τους ανθρώπους που είναι πλάι της. "Όποιος επιτίθεται στους ανθρώπους που δίνουν μαζί μου αυτή τη δύσκολη μάχη, τα βάζει μαζί μου" γράφει συγκεκριμένα και αναφέρεται στην καταγγελία του συνεργάτη της Δημήτρη Καραναστάση που μίλησε πρώτος για τις απόπειρες χρηματισμού στο facebook.

"Με την καταγγελία αυτή ο Διαμαντής υπερασπίζεται όλους όσοι θέλουμε να δώσουμε τη μάχη χωρίς σημαδεμένα χαρτιά. Υπερασπίζεται εμένα κι εσένα, εμάς όλους. Και παίρνει την ευθύνη να μιλήσει, την ώρα που τόσοι είναι αυτοί που φοβούνται και σωπαίνουν" συμπληρώνει η πρώην πρόεδρος της Βουλής στο μήνυμά της.

"Θα υπερασπιστώ τον Αντώνη Σιγάλα, που αντιστάθηκε στην απόπειρα χρηματισμού, επέτρεψε τη δημοσιοποίησή της και στοχοποιήθηκε γι' αυτό, με τον πλέον σεξιστικό και ομοφοβικό τρόπο"

"Θα υπερασπιστώ, λοιπόν, τον Διαμαντή. Για τις πράξεις του. Για την παρρησία και την ευθύτητα. Θα υπερασπιστώ τον Αντώνη Σιγάλα, που αντιστάθηκε στην απόπειρα χρηματισμού, επέτρεψε τη δημοσιοποίησή της και στοχοποιήθηκε γι' αυτό, με τον πλέον σεξιστικό και ομοφοβικό τρόπο. Η ανδρεία δεν είναι θέμα φύλου ούτε σεξουαλικού προσανατολισμού. Θα υπερασπισθώ τον Πασχάλη Τσαρούχα, που δίνει με συνέπεια τη μάχη μας χωρίς να υπολογίζει καλλιτεχνικό κόστος και υπερασπίζεται χωρίς φόβο τους καλλιτέχνες που βάλλονται, εισπράττοντας κι ο ίδιος την υπόγεια και δημόσια στοχοποίηση" ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η σκληρή απάντηση της Κωνσταντοπούλου περί 'εργασιακού μεσαίωνα' στο κόμμα

SHARE:

24Media Network