Πολύ νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια

ΑΘΗΝΑ-O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και ο Υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος,  στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο, στα εγκαίνια του νέου Κολυμβητηρίου Μάχης ΚΕΕΔ. Στην συνέχεια  στο Παρατηρητήριο, όπου  παρακολούθησαν άσκηση (φωτογραφία) των Ειδικών Δυνάμεων.Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και ο Υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Μεγάλο Πεύκο, στα εγκαίνια του νέου Κολυμβητηρίου Μάχης ΚΕΕΔ. Στην συνέχεια στο Παρατηρητήριο, όπου παρακολούθησαν άσκηση (φωτογραφία) των Ειδικών Δυνάμεων.Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Το ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος υποστήριξε ότι το σχετικό νομοσχέδιο "είναι έτοιμο", αλλά δεν παρέσχε λεπτομέρειες

«Πολύ νωρίτερα» από την καταληκτική διορία του Σεπτεμβρίου θα έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα ισοδύναμα δημοσιονομικά μέτρα που θα αποτρέψουν το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων, όπως δεσμεύθηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι έχουν βρεθεί οι ακριβείς κωδικοί για τις περικοπές του υπουργείου Άμυνας οι οποίες θα αντισταθμίσουν τα ποσά που προέβλεπε το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων. Ο υπουργός Άμυνας υποστήριξε ότι τα ισοδύναμα δεν θα βρεθούν από μείωση μισθών αλλά από περικοπές δαπανών και μείωση προμηθειών αλλά παρά τις επίμονες ερωτήσεις απέφυγε να αποκαλύψει τους σχετικούς κωδικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δικαστικές ενώσεις για το 'πάγωμα' των ειδικών μισθολογικών

Συνεχίζεται το μπρα ντε φερ με τους θεσμούς

SHARE:

24Media Network