Πόσα πληρώνουμε σε βουλευτές - μέλη επιτροπών για μόλις μία μέρα

Κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ιωάννη Μανιάτη, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.5 του Κ.τ.Β., σχετικά με το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνα - Αττική 2021, Τετάρτη 27 Νοε. 2013. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ιωάννη Μανιάτη, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.5 του Κ.τ.Β., σχετικά με το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνα - Αττική 2021, Τετάρτη 27 Νοε. 2013. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για μόλις μία μέρα στις επιτροπές προβλέπεται να μοιραστούν 148 βουλευτές. Πόσα θα πάρουν

Το ποσό των 18.600 ευρώ για μόλις μία ημέρα προβλέπεται να μοιραστούν, πέραν της μηνιαίας αποζημίωσής τους, 148 βουλευτές που μετείχαν σε πέντε συνεδριάσεις επιτροπών της Βουλής. Δηλαδή, περίπου 125 ευρώ ο καθένας.    

Σύμφωνα με την "Καθημερινή", τυχεροί για τη χθεσινή μέρα ήταν επτά γαλάζιοι οι Ελ. Αυγενάκης, Γ. Κοντογιάννης, Ευστ. Κωνσταντινίδης, Ι. Πλακιωτάκης, Δ. Τσουμάνης, στις Επιτροπές Παραγωγής - Εμπορίου και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γερ. Γιακουμάτος και Ευ. Μπασιάκος, Δημ. Διοίκησης και Κοινωνικών Υποθέσεων), μία από τον ΣΥΡΙΖΑ (Ευαγγελία Αμανατίδου στις Επ. Παραγωγής-Εμπορίου και Κοινωνικών ), δύο από το ΠΑΣΟΚ (Κ. Τριαντάφυλλος και Γ. Ντόλιος στις Επ. Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικών Υποθέσεων) και ένας από τη Χρυσή Αυγή (Δ. Κουκούτσης στις Επ. Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Περισσότερο "τυχεροί" ήταν οι βουλευτές -μέλη της Επ. Παραγωγής και Εμπορίου καθώς έγιναν τρεις συνεδριάσεις.

Σημειώνεται ότι χθες συνεδρίασε και η Επιτροπή Ισότητας με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας εις βάρος των Γυναικών. Αν η συγκεκριμένη συνεδρίαση συνυπολογιστεί τότε το ποσό μπορεί να ανέλθει στις 19.500 ευρώ, οι "διπλοθεσίτες" γίνονται περισσότεροι ενώ ο κ. Πλακιωτάκης δύναται να χαρακτηριστεί "πρωταθλητής" καθώς είναι και σε αυτήν μέλος.

SHARE:

24Media Network