Ποτάμι για Καμμένο: Όλο και πιο επικίνδυνος. Κάνουν λάθος, όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό

Meeting of the council of the political leaders, at the Presidential Mansion, in Athens, on July 6, 2015 /    ,   , ,  6 , 2015
Meeting of the council of the political leaders, at the Presidential Mansion, in Athens, on July 6, 2015 / , , , 6 , 2015 MENELAOS MYRILLAS

Πώς σχολιάζει το Ποτάμι τα σχέδια Καμμένου για στρατιωτική θητεία των γυναικών. Τι αναφέρει για τα στρατιωτικά λύκεια που προτείνει ο Υπουργός Άμυνας, τι λέει για τη σιωπηρή κάλυψή του από την κυβέρνηση

Για "συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου" κάνει λόγο το Ποτάμι σε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει, το σχέδιο Καμμένου για στρατιωτική θητεία των γυναικών.

Υπενθυμίζεται, ότι ο υπουργός Άμυνας, όπως αποκάλυψε το Έθνος της Κυριακής, σχεδιάζει την επιβολή υποχρεωτικής στράτευσης για τις γυναίκες που διεκδικούν θέση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα, ενώ προτείνει προαιρετική θητεία, για όσες το επιθυμούν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο υπουργός υποστηρίζει, ότι "ήρθε η ώρα, να ξεπεράσουμε ταμπού και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Οι γυναίκες έχουν κατακτήσει όλα τα ανδρικά "κάστρα" και μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, είναι πολύ καλύτερες από τους άνδρες. Θυμάστε, πώς ξεσήκωσαν τον κόσμο οι φεμινίστριες στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν κατετάγησαν οι πρώτες γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις; Σήμερα, πετάνε μαχητικά, οδηγούν άρματα, διοικούν ολόκληρες μονάδες. Ήρθε η ώρα λοιπόν, μετά από 30 χρόνια, να κάνουμε και το επόμενο βήμα. Να θεσπίσουμε προαιρετική στράτευση των γυναικών".

Σχολιάζοντας το Ποτάμι, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ο λόγος του γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος και ότι κάνουν λάθος, όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού για τον Πάνο Καμμένο:

"Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στις γυναίκες για τα αστικά σώματα προστασίας αλλά και στρατιωτικά λύκεια στην Ελλάδα είναι η συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου.

Ο υπουργός Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Και κάνουν λάθος όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό. Ο πολιτικός επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων φοράει όλο και περισσότερο στρατιωτικές στολές και σκηνοθετεί επισκέψεις-τελετές όπου πρόσωπα και απόψεις υποχρεούνται σε πολεμική αμφίεση.

Ο λόγος του γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Ακόμη και οι προφανείς ανοησίες περί ιδρύσεως λυκείων πεζικού αεροπορίας και ναυτικού έχουν τον ρόλο τους στον ιστό της ιδεολογίας του Καμμένου. Ο ίδιος δεν απέχει πολύ από το να επανασυστήσει γιορτές για την "πολεμική αρετή". Ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλύπτει με τη σιωπή του, του αφήνει μεγάλο χώρο στη διαμόρφωση της νέας "κυρίαρχης" ιδεολογίας του εθνολαϊκισμού. Αυτή η μεγάλη πολιτική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδοθεί από την κοινωνία. Και κυρίως απ΄ όσους αντιλαμβάνονται πλέον ότι από επαγγελματίες της αριστεράς τείνουν να μεταλλαχθούν πλήρως σε επαγγελματίες της εξουσίας. Ακόμη και με τους παιάνες του Καμμένου".

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα χακί και οι γυναίκες. Το σχέδιο Καμμένου για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων

SHARE:

24Media Network