Ποτάμι υπέρ Μουζάλα και κατά Καμμένου

Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και επιλογής προϊσταμένων (διαφάνεια - αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης) και άλλες διατάξεις", την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και επιλογής προϊσταμένων (διαφάνεια - αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης) και άλλες διατάξεις", την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το σαρδάμ δεν είναι λόγος παραίτησης υποστηρίζει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, παίρνοντας θέση στη διαμάχη με αφορμή το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποκάλεσε την ΠΓΔΜ Μακεδονία

Υπέρ του Γιάννη Μουζάλα και για την ακρίβεια κατά του Πάνου Καμμένου πήρε θέση το Ποτάμι, παρεμβαίνοντας στη διαμάχη που προκλήθηκε με αφορμή το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποκάλεσε την ΠΓΔΜ Μακεδονία σε τηλεοπτική του συνέντευξη χθες στο Σκαϊ.

“Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθεί ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς. Εθνοκάπηλοι όλων των ειδών συμμαζευτείτε. Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα μπροστά της, μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα”, αναφέρει ειδικότερα ανακοίνωση του Ποταμιού.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη τοποθετείται έτσι σε διαφορετικό μήκος κύματος από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία ζήτησε την παραίτηση του κ.Μουζάλα, κάνοντας μάλιστα λόγο για εθνοκάπηλους όλων των ειδών και τονίζοντας ότι η χώρα έχει τραγικά προβλήματα μπροστά της, αναφερόμενο στη Σύνοδο Κορυφής και τη διαπραγμάτευση.

Στο Ποτάμι φαίνεται άλλωστε ότι εκτιμούν πως η στάση που επέλεξε η Συγγρού δεν εκφράζει ένα κομμάτι ψηφοφόρων (ακόμη και παραδοσιακών μητσοτακικών), τους οποίους διεκδικεί το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Ποτάμι, Μουζάλας, Πρόσφυγες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τι άλλο είπε ο Μουζάλας, εκτός από την ΠΓΔΜ 'Μακεδονία'

Θύελλα στο Μαξίμου από την 'Μακεδονία' του Μουζάλα

Ο Καμμένος επιμένει και ζητά παραίτηση Μουζάλα

Ο Μουζάλας είπε την ΠΓΔΜ, 'Μακεδονία'. Παραίτηση ζητούν Καμμένος και ΝΔ

SHARE:

24Media Network