Προειδοποίηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στους ΑΝΕΛ 'να σταματήσουν τα τερτίπια'

Προειδοποίηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στους ΑΝΕΛ 'να σταματήσουν τα τερτίπια'

Ο Σάκης Παπαδόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των ΑΝΕΛ που οδήγησε σε απόσυρση της τροπολογίας για την εφαρμογή αποφάσεων του δικαστηρίου του Στρασβούργου

Προειδοποίηση στους ΑΝΕΛ να σταματήσουν τα «τερτίπια» απεύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, στον απόηχο της στάσης του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου που οδήγησε στην απόσυρση τροπολογίας του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον σεβασμό αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ υπενθυμίζοντας τη φράση του Πάνου Καμμένου ότι «θα πάμε μαζί για να δώσουμε τη μάχη του έργου που κάνουμε στις επόμενες εκλογές». «Αυτό, όμως, με τέτοια τερτίπια, δεν πάει πολύ. Και νομίζω ότι αυτή η προειδοποίηση πρέπει να απευθυνθεί. Οι καθαρές κουβέντες κάνουν και τους καθαρούς φίλους» διεμήνυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Να είμαστε καθαροί. Σε ζητήματα που είναι θέματα αρχών, κάνουμε κι εμείς έκκληση και στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και στην Κοινοβουλευτική τους Ομάδα» συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

SHARE:

24Media Network