Προειδοποιητική (;) επίθεση στο σπίτι του Παπαχριστόπουλου στην Κορινθία

Προειδοποιητική (;) επίθεση στο σπίτι του Παπαχριστόπουλου στην Κορινθία
Θ. Παπαχριστόπουλος Eurokinissi

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Είχαν διακόψει και την παροχή νερού. Εκτιμάται ότι οι δράστες έφυγαν από την παλαιά εθνική οδό

Άγνωστοι επιτέθηκαν γύρω στις μία και μισή τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή στο πατρικό σπίτι του Θανάση Παπαχριστόπουλου στη Μελίσσι Κορινθίας.

Η επίθεση έγινε πιθανότατα από τον παλαιό δρόμο, με καπνογόνα, με τον βουλευτή να βρίσκεται μέσα στο σπίτι, να ξυπνά, να βγαίνει έξω, αλλά να μην κατανοεί τι έχει συμβεί.

Στο σπίτι έπεσαν οι ασφάλειες, ενώ το πρωί δεν υπήρχε και νερό. Ο υδραυλικός που έφτασε διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν διακόψει και την παροχή νερού, γεγονός που υποψίασε τον βουλευτή, που κάλεσε την αστυνομία.

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος θέλησε να κρατήσει το θέμα χαμηλά, κάτι που ζήτησε σύμφωνα με τις πληροφορίες και στην επικοινωνία που είχε με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Ο βουλευτής, ως γνωστόν, δεν διαθέτει αστυνομική φρούρηση (ίσως είναι ο μόνος), ενώ αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η επίθεση στο πατρικό του σπίτι να είχε προειδοποιητικό χαρακτήρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα