Πρόταση δυσπιστίας: Χαμός στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου – Κοκκίνισε ο Μπούρας – Βίντεο

Διαβάζεται σε 3'
Ο Θανάσης Μπούρας
Ο Θανάσης Μπούρας INTIME

Σκηνικό έντασης στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Ολιγόλεπτη ένταση σημειώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα της Ολομέλειας ανέβηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κατά την ομιλία της, έστρεψε τα βέλη της κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Εκείνος φέρεται να έκανε κάποια κίνηση, η οποία εξόργισε την κ. Κωνσταντοπούλου με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση με τους βουλευτές που βρίσκονταν στα έδρανα της ΝΔ, καθώς και υπουργούς, ενόψει της ομιλίας του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

«Θα μας κουνήσετε και το δάχτυλο» φώναζε από το βήμα της Βουλής η κ. Κωνσταντοπούλου, διαπληκτιζόμενη κυρίως με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος διαμαρτυρόταν για όσα έλεγε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, και άλλους βουλευτές.

Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης EUROKINISSI
Ένταση μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και Άδωνη Γεωργιάδη
Ένταση μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και Άδωνη Γεωργιάδη EUROKINISSI
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου INTIME

Σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, ο προεδρεύων της Ολομέλειας, Θανάσης Μπούρας, εμφανώς εκνευρισμένος και υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Κώστα Καραμανλή και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Θανάσης Μπούρας
Ο Θανάσης Μπούρας INTIME

Ο κ. Μπούρας, πάντως, διέκοπτε συνεχώς την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία κατά την ομιλία της παρέθεσε φωτογραφίες με προσωπικά αντικείμενα από τα βαγόνια του δυστυχήματος των Τεμπών που μεταφέρθηκαν άρον-άρον σε άλλο σημείο.

Ένταση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Ένταση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή EUROKINISSI

Απευθυνόμενη στον Κώστα Καραμανλή, στη συνέχεια, η κ. Κωνσταντοπούλου τού ζήτησε εξηγήσεις γιατί κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής σε συμφωνία με τον πρωθυπουργό, καθώς και να πει τι αποφάσισε και τι συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη.

Για αρκετή ώρα, δε, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας διαπραγματευόταν με το προεδρείο της Βουλής λέγοντας: «Σας έπιασε ο πόνος του χρονομέτρου, ενώ γίνεται αυτό το αίσχος από κάτω».

Κλείνοντας, είπε απευθυνόμενη στον Κώστα Καραμανλή: «Είναι ντροπή και ντρέπομαι για λογαριασμό σας».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Βλάσης, ο οποίος κατηγόρησε την κ. Κωνσταντοπούλου ότι προσπαθεί πάνω σε μια τραγωδία να χτίσει καριέρα.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της έντασης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα