Πρόταση δυσπιστίας: Νέο επεισόδιο Μπούρα με Κωνσταντοπούλου – “Μας έχετε σπάσει τα νεύρα”

Διαβάζεται σε 2'
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου INTIME

Τεταμένα τα πνεύματα στη Βουλή στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, με νέο επεισόδιο Κωνσταντοπούλου – Μπούρα.

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, στη Βουλή όπου τα πνεύματα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης είναι αρκετά οξυμμένα, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας.

Λίγη ώρα μετά την ένταση μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του προεδρεύοντος της Ολομέλειας, Θανάση Μπούρα, καθώς και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ο δεύτερος έφτασε στο σημείο να πει στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας: «Μας έχετε σπάσει τα νεύρα».

 

Όταν ξαναπήρε τον λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τού απάντησε: «Λέτε σε πολιτικό αρχηγό μας ‘έχετε σπάσει τα νεύρα;’»

«Ξέρετε γιατί σας έχουμε σπάσει τα νεύρα; Γιατί αντιλαμβάνεστε βαριά την πολιτική ευθύνη και αντιλαμβάνεστε ότι την αντιλαμβάνεται και ο κόσμος» πρόσθεσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ακολούθησε επίθεση από τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος απευθυνόμενος είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είστε η επιτομή της απόλυτης χυδαιότητας», ενώ σχολίασε με ειρωνικό ύφος: «Κάνουν ασκήσεις αντοχής οι συνάδελφοί μου για να αντέξουν τέτοια χυδαιότητα».

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Εγώ ήμουν πάντα στο φως, ούτε τσεκούρια κουβαλούσα ούτε φλέρταρα με αντιδημοκρατικά καθεστώτα όπως εσείς». Και πρόσθεσε: «Δεν περπάτησα στη ζωή μου στις πλάτες κανενός ούτε με τις τσέπες κανενός. Λάθος άνθρωπο επιλέξατε για να πείτε αυτά που είπατε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα