Πρωτιά Καμίνη σε δύο ακόμη δημοσκοπήσεις – κερδίζει και στο β΄γύρο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ) ICON

Προβάδισμα Καμίνη σε τρεις δημοσκοπήσεις για το δήμο Αθηναίων

Σημαντικό προβάδισμα του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη απέναντι στους αντιπάλους του δίνουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις, μετά από αυτή της Metron Analysis.

Συγκεκριμένα,  σε δημοσκόπηση της MRB για την Real News o κ. Καμίνης καταγράφειτο ίδιο ποσοστό (20%) με της δημοσκόπησης της Metron,  και ακολουθούν  οι Άρης Σπηλιωτόπουλος 13,4%, Νικήτας Κακλαμάνης 12,4%, Ηλίας Κασιδιάρης 11%, Γαβριήλ Σακελλαρίδης 9,6%, Βασίλης Καπερνάρος 6,4%, Νίκος Σοφιανός 6,2% και Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,7%.

Μάλιστα, ο νυν δήμαρχος κερδίζει όλους τους αντιπάλους και στο β΄ γύρο: τον Α. Σπηλιωτόπουλο με 36,7% έναντι 30%, τον Ν. Κακλαμάνη με 35,6% έναντι 31,7%, τον Γ. Σακελλαρίδη με 37% έναντι 23% και τον Η. Κασιδιάρη με 51,3% έναντι 21,4%.

Χαμηλότερα ποσοστά για το νυν δήμαρχο και, άρα, και μικρότερη διαφορά από τους αντιπάλους του καταγράφει  δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για το Πρώτο Θέμα,

Αναλυτικά, ο Γιώργος Καμίνης καταγράφει ποσοστό 18,4% και ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 13,1%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 12,1% ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,8%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10,7%, ο Νίκος Σοφιανός με 4,7%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 4,3% και ο Γιώργος Αμυράς με 2,6%.

πηγή: aftodioikisi.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοσκοπήσεις
SHARE:

24Media Network