Ψαριανός: Το Κίνημα Αλλαγής δείχνει σαν να μην ξέρει προς τα πού να πάει

Ψαριανός: Το Κίνημα Αλλαγής δείχνει σαν να μην ξέρει προς τα πού να πάει
Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός Eurokinissi

Για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες του Κινήματος και το ενδεχόμενο δικής του συμμετοχής στις εκλογές μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής

“Το Κίνημα Αλλαγής δείχνει σαν να μην ξέρει προς τα πού να πάει” είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, κάνοντας λόγο για μία “αμήχανη πολυφωνία” και τόνισε ότι “πρέπει ξεκάθαρα να αποφασίσει ότι είναι με την Ευρώπη”.

Όπως είπε ο κ. Ψαριανός, “και η Χρυσή Αυγή λέει Ευρώπη και το ΚΚΕ λέει Ευρώπη, όμως η ΧΑ θέλει τον Χίτλερ, το ΚΚΕ τον Στάλιν. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τον Μαδούρο”, ενώ ερωτηθείς εάν θέλει συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία, απάντησε “Με την Ευρώπη”.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ποταμιού, “Υπάρχουν και στη ΝΔ ‘γαλάζιοι Συριζαίοι’ που ακούνε Ευρώπη και βγάζουν σπυριά. Ένα μεγάλο μέρος της ΝΔ στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω ποιο, έτσι ακούω και διαβάζω από τις εφημερίδες. Τον κ. Αντώναρο και τον κ. Στυλιανίδη για παράδειγμα. Για τον Καραμανλή δεν ξέρω, δεν νομίζω ότι αφορά εκείνον αυτό, αν έχει ενοχληθεί με κάτι μπορεί να βγει να το πει”.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό, το ζήτημα των κυβερνητικών συνεργαισών δεν είναι μόνο ζήτημα προσανατολισμού του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και “ποιος θα πάρει την πρώτη εντολή”. Όπως είπε,  ο κ. Ψαριανός, όμως, “δεν μπορείς να συζητάς ως δεύτερος ποιον θέλεις για πρώτο”. 

Ο βουλευτής, απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του ως προς την συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές, λέγοντας ότι δεν έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τα ψηφοδέλτια στο Κίνημα Αλλαγής και μείζον είναι να αρθεί “η προγραμματική ασάφεια για να δούμε πόσο κοντά είμαστε”.

Σημείωσε πάντως ότι οι δημοσκοπικές επιδόσεις του ΚΙΝ.ΑΛ δεν είναι καλές αφού δεν αθροίζονται τα ποσοστά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού στις τελευταίες εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα