Τα ίδια ψέματα κάθε χρόνο από τους φασίστες για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

Εκδηλώσεις για την 45η επέτειο απ' την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Εκδηλώσεις για την 45η επέτειο απ' την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Την μόνιμη προπαγάνδα των φασιστών ότι δεν υπήρξαν νεκροί κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός

Τα ίδια ψέματα που αναπαράγουν κάθε χρόνο οι φασίστες επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο κατά την καταστολή της εξέγερσης από την Χούντα. Μάλιστα, ο Γ. Λαγός εξέφρασε την ικανοποίησή του που ιδιωτικά σχολεία αποφασίζουν να μην διοργανώσουν εορτασμό για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

«Η Βουλή θα πρέπει να παίρνει θέση σε αυτά που εκστομίζονται, αναπαράγεται η φωνή της Χούντας» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς. «Ανεπίτρεπτα, απαράδεκτα κι αισχρά» χαρακτήρισε αυτά που ακούστηκαν η βουλευτίνα της ΔΗΣΥ Εύη Χριστοφιλοπούλου ζητώντας «να ξαναδούμε» τους σχετικούς νόμους.

Ο προερχόμενος από το ΚΚΕ προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Λαμπρούλης επισήμανε στον Γ. Λαγό ότι «δεν μπορείτε να παραχαράσσετε την Ιστορία, ύμνους στην Χούντα και στον φασισμό δεν δεχόμαστε». Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Γιώργος Καρράς υπογράμμισε «ευτυχώς που υπήρξε το Πολυτεχνείο και τώρα μπορούμε να μιλάμε εδώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολυτεχνείο, Βουλή, Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 24 νεκροί του Πολυτεχνείου

Βούτσης: Απύθμενο θράσος από τη Χρυσή Αυγή η αποθέωση του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου

SHARE:

24Media Network