Ψηφιοποιήθηκε το υλικό του Φακέλου της Κύπρου

Παράδοση στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας του Φακέλλου της Κύπρου από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Συλλούρη, σε ειδική συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, με την υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Παράδοση στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας του Φακέλλου της Κύπρου από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Συλλούρη, σε ειδική συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, με την υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017. (EUROKINISSI/ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) EUROKINISSI

Ο Φάκελος είχε παραδοθεί από τον Νίκο Βούτση στην Κυπριακή Βουλή στις 14 Ιουλίου

Ολοκληρώθηκε σήμερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κύπρου από ομάδα εμπειρογνωμόνων και υπηρεσιακών παραγόντων η ψηφιοποίηση του υλικού του «Φακέλου της Κύπρου», το οποίο παραδόθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, στις 14 Ιουλίου 2017.

Η ψηφιοποίηση του υλικού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περαιτέρω υλοποίησης του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας της Βουλής των Ελλήνων και της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας για την πρόσβαση στο υλικό του «Φακέλου της Κύπρου» και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια ορθής αξιοποίησης του για κοινοβουλευτικούς ή επιστημονικούς/ιστορικούς σκοπούς, όπως προβλέπεται από το ίδιο το Πρωτόκολλο, με την έγκριση των εκάστοτε προέδρων των δύο κοινοβουλίων.

Το υλικό, που ψηφιοποιήθηκε θα παραδοθεί στη Βουλή των Ελλήνων το ταχύτερο δυνατό στην ψηφιοποιηθείσα μορφή του στο πλαίσιο της συνεργασίας και αξιοποίησης των προνοιών του Πρωτοκόλλου.

SHARE:

24Media Network