Ψινάκης: Έκανε τους Πολίτες, πάει ευρωεκλογές - "Θα σέβεστε, ποιοι παίρνουν το μπ...λο"

Ηλίας Ψινάκης
Ηλίας Ψινάκης EUROKINISSI

Ο Ηλίας Ψινάκης που το καλοκαίρι είδε ένα μεγάλο τμήμα του δήμου του να καταστρέφεται και να χάνονται ανθρώπινες ζωές, υπόσχεται "μπούλο" σε πολιτικά "θα" που δεν χωράνε, όπως λέει, στην πολιτική του κίνηση.

Στους "Έλληνες που απέχουν γιατί δεν γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω σήκω κάτσε κάτσε" απευθύνεται με επίσημη πρόσκλησή του ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος δείχνει πως τερματίζει την πορεία του στην αυτοδιοίκηση και στρέφεται στις ευρωεκλογές υπό τη νέα "πρωτοβουλία" όπως την ονομάζει, με τίτλο "Πολίτες".

"Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που γεννήθηκε από πολίτες και μας ζητήθηκε και από τις Βρυξέλλες. Ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η χώρα μας αποτελεσματική εκπροσώπηση", αναφέρει χαρακτηριστικά η "διακήρυξη" της πολιτικής κίνησης.

ADVERTISING

Ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης δεν διευκρινίζει ακόμη τον τρόπο με τον οποίο θα μετέχει στις ευρωεκλογές και το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά σε κάθε περίπτωση αποκλείει οποιαδήποτε συνεργασία με άλλο κομματικό σχηματισμό ή συνασπισμό.

Η προαναγγελία έγινε στον επίσημο λογαριασμό του Ηλία Ψινάκη στο Instagram, και αρχικά πολλοί νόμιζαν πως επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο:

Ψινάκης: Έκανε τους Πολίτες, πάει ευρωεκλογές -

Και όμως, δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, μιας και την Τετάρτη, βγήκε online το νέο site για το κόμμα, όπου καταγράφονται οι κύριες θέσεις του, διατυπωμένες στο γνώριμο στυλ του Ηλία Ψινάκη φυσικά.

Ψινάκης: Έκανε τους Πολίτες, πάει ευρωεκλογές -

Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Ψινάκης είχε δεχθεί σφοδρή κριτική για το γεγονός ότι απουσίαζε από τον Δήμο το βράδυ της καταστροφής στο Μάτι.

Δικαιολογώντας την απουσία του, είχε πει: "Κάνω τις διακοπές με την άδειά μου. Συνδυάζω τις διακοπές με τους προσκεκλημένους μου από το εξωτερικό. Κάθε Σαββατοκύριακο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, κανονίζω να φεύγω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πήρα την άδειά μου στην ονομαστική εορτή μου (20 Ιουλίου). Προσπάθησα να ακυρώσω το πάρτι, αλλά επειδή είχαν προσκληθεί πρέσβεις, δεν γινόταν να ακυρωθεί λόγω πρωτοκόλλου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση, Ψινάκης
SHARE:

24Media Network