Ραγκούσης: "Δεν θέλω σχέση με τις παρακμιακές καταστάσεις του ΠΑΣΟΚ"

ΚΑΛΛΙΘΕΑ--ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ  ΜΕ ΘΕΜΑ#ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΔΥΟ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕς ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ# ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΟΝΞ ΥΠ. ΑΜΑΥΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-, ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΝΙΚΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ-ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΚΑΛΛΙΘΕΑ--ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ#ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΔΥΟ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕς ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ# ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΟΝΞ ΥΠ. ΑΜΑΥΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-, ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΝΙΚΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ-ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Δικαιωμένος με την αποχώρηση του ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης δηλώνει ικανοποιημένος με την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, ως προς τις εξελίξεις με την "λίστα Λαγκάρντ".

"Οι πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Οικονομικών είναι ασυγχώρητες. Η διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ είναι τελείως απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Μία μία οι δήθεν δικαιολογίες καταρρέουν. Η χθεσινή ενέργεια του εισαγγελέα να φέρει την υπόθεση Βουλγαράκη - Πελέκη στη Βουλή κάνει ακόμη πιο εξοργιστική για όλους εμάς την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, μας βγάζει από τα ρούχα μας, διότι στην πραγματικότητα αυτό που προκύπτει είναι ότι ανάμεσα στους άλλους, που στην πορεία θα δούμε ποιοι τελικά ήταν, προστατεύτηκε και ο κ. Βουλγαράκης και η κ. Πελέκη από έλεγχο ο οποίος ενδεχομένως να πιστοποιούσε ότι έπρεπε να καταβάλουν φόρους", δηλώνει ο κ. Ραγκούσης σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα.

Αναφέρει επίσης ότι πρόκειται για ένα "ηθικό και πολιτικό ζήτημα τεράστιας σημασίας", καθώς επίσης και ότι δεν θέλει να έχει οποιαδήποτε σχέση με τις "ακραίες, παρακμιακές καταστάσεις που ζει το ΠΑΣΟΚ υπό τη σημερινή ηγεσία του".

Και συνεχίζει:

"Μέρα με τη μέρα, η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο σε εκείνο το κομμάτι του παζλ που μου λείπει για να δώσω απαντήσεις σε μια σειρά από ιστορικής σημασίας ερωτήματα, κατά τη γνώμη μου, που έχουν δημιουργηθεί -όχι μόνο σε μένα- γύρω από τις συνθήκες κατάληξης της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Διότι εκ των υστέρων μαθαίνω ότι η λίστα Λαγκάρντ ήρθε στα χέρια του υπουργείου Οικονομικών ακριβώς σε μια εποχή κατά την οποία δρομολογήθηκαν ανεξήγητες για μένα πολιτικές συμπεριφορές στο κέντρο της κυβέρνησης. Αυτές οι συμπεριφορές ήταν που με έκαναν τότε όχι μόνο να απομακρυνθώ από το κέντρο της κυβέρνησης, αλλά επιπλέον να μην μπορώ να εξηγήσω την κατάρρευση και τα γεγονότα που ακολούθησαν αφενός στο εσωτερικό της χώρας, αφετέρου στο επίπεδο των διεθνών της σχέσεων.

SHARE:

24Media Network