Ράνια Σβίγκου στο Ραδιόφωνο 24/7: Η αριστερά βρίσκεται ιδεολογικά απέναντι σε τέτοιες ενέργειες

Ράνια Σβίγκου στο Ραδιόφωνο 24/7: Η αριστερά βρίσκεται ιδεολογικά απέναντι σε τέτοιες ενέργειες

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον Λουκά Παπαδήμο

Τη συμπαράστασή της στον Λουκά Παπαδήμο εξέφρασε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή “Η Φυλή των Φίλων”, με τον Κώστα Αρβανίτη.

“Το πρώτο γενικότερο σχόλιο έχει να κάνει με την απόλυτη και κατηγορηματική καταδίκη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση, όπως επίσης θα ήθελα να εκφράσω και την συμπαράστασή μας στον κ. Παπαδήμο και, βέβαια, και στους συνοδούς του, όπως και στις οικογένειές τους”, είπε η κα Σβίγκου και πρόσθεσε:

“Η Αριστερά, γνωρίζετε καλά, βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες και πολιτικά και ιδεολογικά. Ακριβώς γιατί γνωρίζουμε τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη δημοκρατία. Η κοινωνία βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες όπως επίσης, έχουμε δει και από τις χθεσινές δηλώσεις, βρίσκεται απέναντι σύσσωμος και ο πολιτικός κόσμος”.

Η κα Σβίγκου συμπλήρωσε ότι ακριβώς επειδή πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό και κρίσιμο ζήτημα για την ίδια τη δημοκρατία, οι πολιτικές δυνάμεις και τα πολιτικά πρόσωπα οφείλουν να το αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα και ψυχραιμία.

“Θα  πρέπει η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και θα υπάρξουν και απαντήσεις σχετικά με το περιστατικό και το πώς φτάσαμε σε αυτή την επίθεση. Και την ίδια στιγμή θα πρέπει να απομονωθούν απόψεις με μικροκομματική στόχευση που ανακαλύπτουν”, κατέληξε η κ. Σβίγκου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα