Σαμαράς και Γεωργιάδης για την καταγγελία Μανιαδάκη

Σαμαράς και Γεωργιάδης για την καταγγελία Μανιαδάκη
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Έντονη ήταν η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού Υγείας μετά την καταγγελία του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis.

Για σκευωρία συκοφαντίας κάνει λόγο ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για την υπόθεση Novartis, μετά την καταγγελία του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα, Νίκου Μανιαδάκη, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, για τις πιέσεις που δεχόταν να ενοχοποιήσει πολιτικά πρόσωπα.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Σαμαράς αναφέρει: «Είχα πει ότι επρόκειτο για τη χειρότερη σκευωρία συκοφαντίας και σπίλωσης που έχει υπάρξει ποτέ. Τώρα αρχίζει αυτό να επιβεβαιώνεται πλήρως. Είχα πει ότι θα τους πάω ως το τέλος. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν γιατί».

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέθεσε το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης, λέγοντας ότι δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο… “κ. Νίκος Μανιαδάκης (προστατευόμενος δηλαδή κατά την Εισαγγελία εξαιρετικά αξιόπιστος μάρτυρας) στη τηλεόραση του @skaigr «μου ζητήθηκε να κατονομάσω συγκεκριμένα πρόσωπα, τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Στουρνάρα και τον κ. Σαμαρά»….δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω τίποτε άλλο…”, αναφέρει ο πρώην υπουργός στη δική του ανάρτηση. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα