Σαμαράς: Κάθε μέρα που περνάει χωρίς τελική απόφαση επιβαρύνει το φιλότιμο του ελληνικού λαού

Δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πριν την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πριν την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Δεν θα αφήσω να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με τον Χέρμαν βαν Ρομπάι. Το απόγευμα η συνάντηση με Γιούνκερ (Vid)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός  προσερχόμενος στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το εάν έχει άγχος για το αν θα πάρουμε τη δόση, είπε:

"Όχι, άγχος δεν έχω, αλλά κάθε μέρα που περνάει χωρίς τελική απόφαση επιβαρύνει την οικονομία, την ψυχολογία, τις αγορές και πλήττει και το φιλότιμο του ελληνικού λαού. Κι εγώ αυτές τις θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να τις αφήσω να πάνε χαμένες. Γι’ αυτό να είστε σίγουροι".

Το απόγευμα ο Αντ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά

SHARE: