Σαμαράς: Με τις πλάτες της κυβέρνησης στα Πανεπιστήμια οι κουκουλοφόροι

Σαμαράς: Με τις πλάτες της κυβέρνησης στα Πανεπιστήμια οι κουκουλοφόροι
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, στην Προσυνδιάσκεψη του κόμματος στη Ξάνθη, με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση στη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα», Σάββατο, 9 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τα επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές στο ΑΠΘ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τα επεισόδια που συνόδευσαν σήμερα τις φοιτητικές εκλογές στο ΑΠΘ.

“Την ώρα που η κυβέρνηση επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας, οι κουκουλοφόροι, με τις πλάτες της πλέον, μπαίνουν και τα σπάνε στα πανεπιστήμια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Βία και αίμα εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ασφάλεια για φοιτητές και καθηγητές. Και βέβαια τους ενοχλεί ότι η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ επί 29 χρόνια παραμένει η πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια”, πρόσθεσε.

“Οι ορδές κουκουλοφόρων και η βία που εξαπολύουν στα παιδιά του ελληνικού λαού, δείχνουν πώς καταλαβαίνει η κυβέρνηση τη δημοκρατία. Η Πολιτεία υποχρεούται να προστατεύει τη ζωή και να εγγυάται την ασφάλεια των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας”, είπε και διερωτήθηκε “Και αν δεν το κάνει η Ελληνική Αστυνομία, ποιος άλλος νομίζει ο κ. Πανούσης ότι θα μπορούσε να το κάνει;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα