Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Τσίπρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Τσίπρα
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα Eurokinissi

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει ο πρωθυπουργός, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πρώτος βρέθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας

Στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή  βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερωθεί απο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και τις τελευταίες εξελίξεις μετά την παράνομη τουρκική NAVTEX για την περιοχή του Καστελλόριζου.

Η συνάντηση κράτησε 90 λεπτά και ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια που έχουν πραγματοποιήσει οι δύο πολιτικοί αρχηγοί μέχρι σήμερα.

Μπαίνοντας ο κ. Τσίπρας είπε «γεια σου, Κυριάκο», η απάντηση ήταν «γειά σου Αλέξη» και ακολούθησε ο χαιρετισμός με τους αγκώνες, «ο μόνος αποδεκτός χαιρετισμός λόγω κορονοϊού», όπως είπε ο πρωθυπουργός. Ακολούθως ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως «έχουμε πολλά θέματα σήμερα» και ο κ. Μητσοτάκης απάντησε «θα έχουμε άνεση χρόνου να τα συζητήσουμε».

Θα ακολουθήσει συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στις 13:30 ενώ το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις με τον τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τον επικεφαλής του ΜεΡΑ25, Γιάννη Βαρουφάκη, στις 18:15 και 19:30 αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζητήσει, λόγω των εξελίξεων στο Αιγαίο, να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα