news 24/7

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

Ειδήσεις και νεότερες εξελίξεις για τη Σύνοδο των ευρωπαίων ηγετών.

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε

Η νέα κρίση διακυβεύει την ενότητα της ΕΕ - Το δεκαπενθήμερο της ανακωχής για εξεύρεση συμβιβασμού

Η Γερμανία και οι δορυφόροι της αρνούνται το ευρωομόλογο, Ιταλία και Ισπανία επιλέγουν σκληρή στάση. Ο Μακρόν προειδοποιεί πως ο κορονοϊός διακυβεύει την επιβίωση του ευρωπαϊκού εγχειρήματος και η ευθεία απειλή Κόντε για αποχώρηση της Ιταλίας

Απο τη Σύνοδο Κορυφής.

Σύνοδος Κορυφής: Το μεγάλο "παζάρι" για τον προϋπολογισμό της ΕΕ

Προτεραιότητες και κόκκινες γραμμές τέθηκαν επι τάπητος στις διμερείς διαβουλεύσεις μεταξύ των ηγετών της ΕΕ για τον προϋπολοιγισμό.  Οι 27 καλούνται να καταλήξουν σε συμβιβασμό.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: "Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα με λιγότερα"

Αλληλεγγύη και περισσότερα κονδύλια για την αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων όπως το προσφυγικό, ζήτησε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια των εργασιών του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Μαρκ Ρούτε

Σύνοδος Κορυφής: Ο Ρούτε πήγε με βιβλίο για να έχει κάτι να διαβάσει

Αναπόφευκτο το αδιέξοδο στις συνομιλίες για τον πολυετή προϋπολογισμό της ΕΕ κατά τον Ολλανδό πρωθυπουργό, ο οποίος εμφανίστηκε στην έκτακτη σύνοδο κορυφής με τη βιογραφία του Σοπέν.

O Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Φωτο αρχείου.

Απόλυτη ικανοποίηση στο Μαξίμου για το ξεκάθαρο μήνυμα της ΕΕ στην Τουρκία

Στη κυβέρνηση θεωρούν ότι από την Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και η επόμενη ημέρα βρίσκει την Τουρκία σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Μπόικο Μπορίσοφ

Η "περίεργη" δήλωση Μπορίσοφ για Τουρκία και το "χαθήκαμε στη μετάφραση"

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας δήλωσε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ ότι η Ελλάδα πρέπει να βοηθηθεί από μόνη της και πως η Τουρκία παίζει σημαντικό ρόλο. Ο Μητσοτάκης εκτίμησε ότι αναφερόταν στο προσφυγικό.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ

Μητσοτάκης: Καταλαβαίνω γιατί υπάρχει εκνευρισμός από την Τουρκία, βρίσκεται απομονωμένη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη τύπου μετά τις εργασίες της Συνόδου Κορυφής, η οποία στο κείμενο συμπερασμάτων τονίζει ότι η συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης είναι άκυρη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο δείπνο ηγετών της ΕΕ - Τρεις άξονες κατά Τουρκίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα θέσει το ζήτημα της συμφωνίας Τουρκίας- Λιβύης και στο αποψινό δείπνο με τους ηγέτες της ΕΕ. Γιατί δεν ανησυχεί την κυβέρνηση η “χλιαρή” αντίδραση ΟΗΕ.

O Κυριάκος Μητσοτάκης κατα την είσοδό του στην Σύνοδο Κορυφής.

Μήνυμα Μητσοτάκη στον Ερντογάν από τις Βρυξέλλες: Η Ελλάδα δεν είναι μόνη

Η Ευρώπη υψώνει διπλωματικά “τείχη” απέναντι στην Τουρκία, η χώρα μας έχει πολύ ισχυρούς συμμάχους, η συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης είναι άκυρη τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ

Ευρωπαϊκή "ασπίδα" απέναντι στην Τουρκία: Τι θα λέει το κείμενο συμπερασμάτων

Η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ αναμένεται να εκφράσει στήριξη σε Ελλάδα και Κύπρο και να ξεκαθαρίσει ότι η συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης δεν παράγει έννομα αποτελέσματα. Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, ισχυροί σύμμαχοι

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες

Πρέσινγκ για Τουρκία στη Σύνοδο Κορυφής και ο παράγων Μπόρις Τζόνσον

Στο προσχέδιο του κειμένου συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής συμπεριελήφθη ρητή αναφορά στο γεγονός ότι η συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, όμως η μάχη δεν έχει τελειώσει. Πως οι βρετανικές εκλογές μπορεί να επηρεάσουν την ατζέντα της Συνόδου

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Οι 29 ενέκριναν το κοινό ανακοινωθέν παρά τις διαφωνίες

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Οι 29 ενέκριναν το κοινό ανακοινωθέν παρά τις διαφωνίες

Σε κείμενο τελικού ανακοινωθέντος κατέληξαν οι ηγέτες των χωρών - μελών του ΝΑΤΟ που συμμετείχαν στη σύνοδο της συμμαχίας στο Λονδίνο- με τον Τούρκο πρόεδρο να συμφωνεί στα σχέδιαγια την άμυνα της Πολωνίας και των χωρών της Βαλτικής.

Βαρβιτσιώτης: Η Ευρώπη να συνεχίσει να χρηματοδοτεί πολιτικές για τη συνοχή

Βαρβιτσιώτης: Η Ευρώπη να συνεχίσει να χρηματοδοτεί πολιτικές για τη συνοχή

Στη Σύνοδο Κορυφής Φίλων της Συνοχής της ΕΕ, στην οποία μετέχουν 17 κράτη μέλη που ζητούν να μη μειωθούν τα κονδύλια για τη συνοχή και την ΚΑΠ, συμμετείχε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Ευρωκοινοβούλιο (φωτογραφία αρχείου)

Γιατί οι ευρωβουλευτές της ΝΔ προτίμησαν την "απομόνωση" σε κρίσιμο θέμα για τη χώρα

Η προεκλογική στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και οι μετεκλογικές κινήσεις του πρωθυπουργού δυσκολεύουν το κυβερνών κόμμα σε μια αξιόπιστη στάση ακόμα και στις Βρυξέλλες.

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Μήνυμα Μητσοτάκη για την ευρωπαϊκή προοπτική Βόρειας Μακεδονίας και Αλβανίας

Από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας των Δ.Βαλκανίων και δήλωσε: "Χωρίς να ρισκάρουμε την παραμικρή αποσταθεροποίηση, θα παρακολουθούμε την ανταπόκριση των γειτόνων μας στις υποχρεώσεις τους".

Το Μέγαρο Μαξίμου

Κριτική στις Πρέσπες, αλλά στήριξη στην ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας από την Αθήνα 

Το γεγονός ότι η τήρηση του erga omnes εξαρτάται από τη βούληση άλλων επιβεβαιώνει ότι η συμφωνία των Πρεσπών ήταν επιζήμια, υποστήριξε ο Πέτσας, τονίζοντας όμως ότι η Ελλάδα είναι σταθερά υπέρ της ενταξιακής πορείας των Δυτικών Βαλκανίων

Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής. 

Μητσοτάκης: Πίσω από εφήμερες αποφάσεις υπάρχει συνέχεια στην αμερικανική πολιτική

Λανθασμένη χαρακτήρισε την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συρία ο πρωθυπουργός, εκτιμώντας πάντως ότι δεν αλλάζει κάτι στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις. Χαρακτήρισε εσωτερικό ζήτημα της “Βόρειας Μακεδονίας” τα σενάρια παραίτησης Ζάεφ. Ικανοποίηση για κυρώσεις σε Τουρκία για Κύπρο. Σχέδιο Β για το προσφυγικό ως εναλλακτική και μέσο πίεσης

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Γιούνκερ: Ιστορικό λάθος η μη έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία

Η Γαλλία, η Ολλανδία και η Δανία αρνήθηκαν την έναρξη των διαπραγματεύσεων με τις δύο χώρες. "Είναι ένα βαρύ ιστορικό λάθος", δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Donald Tusk, και Emmanuel Macron

Η ΕΕ καταδικάζει Τουρκία, στηρίζει Κύπρο, "μπλόκο" σε Βόρεια Μακεδονία - Αλβανία

Τουσκ, Γιούνκερ και Μακρόν έκαναν δηλώσεις μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Όλοι τους εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στην κυπριακή δημοκρατία ενώ καταδίκασαν την επίθεση Ερντογάν στη Βόρεια Συρία. "Παγώνουν" οι ενταξιακές διεργασίες για Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.

Σύνοδος Κορυφής των κρατών-μελών της ΕυρωπαΪκής Ένωσης,Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

"Plan B" για το προσφυγικό ζητά ο Μητσοτάκης

Τι αφορά το Plan B για το προσφυγικό που ζήτησε ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής σε περίπτωση που η προσφυγική κρίση εξελιχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τι είπε για παράνομες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ ένταξη Βόρειας Μακεδονίας- Αλβανίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης για κυρώσεις σε Τουρκία, προσφυγικό και μεταναστευτικό

Η Ελλάδα επιδιώκει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής της ΕΕ απέναντι στην Τουρκία, για Συρία αλλά και Κύπρο, στη σύνοδο του ΕΛΚ και στη Σύνοδο Κορυφής,. Συμμαχία των χωρών του νότου για προσφυγικό, αλλά στόχος να μην κοπούν δίαυλοι με Άγκυρα και το ζήτημα της Βόρειας Μακεδονίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Με Ζάεφ, Ράμα, Ερντογάν και Τραμπ θα συναντηθεί ο Μητσοτάκης στις ΗΠΑ

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στο περιθώριο της γ.σ. του ΟΗΕ στη Ν.Υόρκη περιλαμβάνει την πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, την πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας και τετ α τετ με Ερντογάν, ενώ αυξάνονται οι ροές.

Καίγεται ο Αμαζόνιος

Παγκόσμια ανησυχία: Οι φλόγες συνεχίζουν να καίνε τον Αμαζόνιο

Οι φωτιές συνεχίζουν να καίνε τον Αμαζόνιο και να σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η G7 προσφέρει βοήθεια για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου βλέπει μια "επίθεση" κατά της "εθνικής κυριαρχίας" της Βραζιλίας.

Αμαζόνιος

G7: Η Βρετανία θα δώσει 10 εκατομμύρια λίρες για τις φωτιές Αμαζονίου

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, 79.513 δασικές πυρκαγιές έχουν καταγραφεί στη Βραζιλία από τις αρχές του έτους, λίγες περισσότερες από τις μισές από τις οποίες στην Αμαζονία.

Φωτιές στον Αμαζόνιο

Φωτιές στον Αμαζόνιο: Υπό τη διεθνή πίεση ενεργοποιήθηκε τελικά η Βραζιλία

Στο Ρίο ντε Ζανέιρο περίπου 2.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη συνοικία Ιπανέμα, δύο ημέρες μετά την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων στην Ευρώπη. «Μπολσονάρου φύγε, Αμαζόνιε μείνε!», φώναζαν οι διαδηλωτές.

Ο Εμμανουήλ Μακρόν κατά τη διάρκεια της Συνόδου των G7

Μακρόν - G7: Συμφωνήσαμε να βοηθήσουμε τις χώρες που επλήγησαν από τη φωτιά στην Αμαζονία

Οι ηγέτες των χωρών αποφάσισαν να βοηθήσουν το συντομότερο δυνατόν τις χώρες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές . "Η αναδάσωση είναι, επίσης, απαραίτητη, αλλά υπάρχουν διάφορες οπτικές μεταξύ των ηγετών", δήλωσε ο Μακρόν.

Ντόναλντ Τραμπ και Σίνζο Άμπε στη σύνοδο της G7

G7: ΗΠΑ και Ιαπωνία κατέληξαν σε μια "κατ' αρχήν" εμπορική συμφωνία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας κατέληξαν επιτυχώς σε μια συμφωνία έπειτα από ''έντονες" διαπραγματεύσεις. Και οι δύο ηγέτες εξέφρασαν την ελπίδα να υπογραφεί επισήμως η συμφωνία τον επόμενο μήνα.

Ντόναλντ Τραμπ και Μπόρις Τζόνσον σε γεύμα στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής

Καθησυχαστικός ο Τραμπ για την G7: "Όλα πάνε καλά μεταξύ των ηγετών"

"Έχουμε πολύ καλές συναντήσεις, οι Ηγέτες τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους και η Χώρα μας, οικονομικά, τα πάει πολύ καλά -μιλάνε για αυτή σε όλο τον κόσμο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τραμπ σε δημοσίευμα στο Twitter.

G7

G7: Τι θα συζητηθεί σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής - Ψηλά στην ατζέντα οι φωτιές στον Αμαζόνιο

Οι ηγέτες της G7 αναμένεται να συμφωνήσουν πιο εύκολα στη συμμετοχή, κυρίως οικονομική, για την αντιμετώπιση των πολλών φωτιών που καταστρέφουν το δάσος του Αμαζονίου. Θα προσφέρουν βοήθεια όχι μόνο στη Βραζιλία, αλλά και στη Χιλή.

Ακτιβιστές διαδηλώνουν κατά της G7

Γαλλία: Διαδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα "Όχι στην G7"

"Είναι περισσότερα χρήματα για τους πλούσιους και τίποτα για τους φτωχούς. Βλέπουμε να καίγονται τα δάση της Αμαζονίας και να λιώνουν οι πάγοι στην Ανταρκτική. Οι ηγέτες θα μας ακούσουν", ανέφερε ένας διαδηλωτής.

Ντόναλντ Τουσκ

Τουσκ για G7: Μια δύσκολη δοκιμή για την ενότητα και την αλληλεγγύη

"Η ΕΕ είναι πρόθυμη να ακούσει τις ιδέες του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον για το Brexit αν είναι ρεαλιστικές", δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.

Διαδηλώσεις ενάντια στη Σύνοδο G7

Γαλλία: Κινητοποιήσεις ενάντια στη Σύνοδο G7 - Δεκαεπτά συλλήψεις

Στην Ιρούν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων διαδηλωτών και αστυνομίας με αφορμή τις κινητοποιήσεις ενάντια στη σύνοδο κορυφής G7, 17 άτομα συνελήφθησαν και 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν

Μπλόκο στον Πούτιν από την ΕΕ: Δεν είσαι ευπρόσδεκτος

Αξιωματούχος της ΕΕ δήλωσε πως οι λόγοι που αποβλήθηκε η Μόσχα από την Ομάδα των Οκτώ "εξακολουθούν να ισχύουν" και πως οποιαδήποτε επιστροφή της άνευ όρων θα ήταν "αντιπαραγωγική" και "ένδειξη αδυναμίας".

Εμανουέλ Μακρόν στη G7

Oxfam: "Οι ηγέτες της G7 τροφοδοτούν τις ανισότητες στον κόσμο"

Για να κλείσει το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών, η Oxfam ζητεί να καταρτιστούν "συγκεκριμένα σχέδια με σαφή χρονική προθεσμία», τη θέσπιση «αποτελεσματικού ελάχιστου φορολογικού συντελεστή σε όλες τις χώρες, αλλά και επενδύσεις «σε δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες για όλους".

G7: Η σύνοδος κορυφής ίσως ολοκληρωθεί χωρίς να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση

G7: Η σύνοδος κορυφής ίσως ολοκληρωθεί χωρίς να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση

Η εξεύρεση κοινού τόπου μεταξύ των συμμάχων στα πεδία του εμπορίου και της κλιματικής αλλαγής γίνεται ολοένα δυσκολότερη στην ετήσια αυτή συνάντηση, με την κυβέρνηση Τραμπ να διαφωνεί κάθετα ως προς τον χειρισμό των θεμάτων.

Ντόναλντ Τουσκ

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής: Συμφωνία για την ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας των "28" για την ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτείνεται για πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η Κριστίν Λαγκάρντ για Πρόεδρος της ΕΚΤ.

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Σύνοδος Κορυφής: Διαδοχικές επαφές Τσίπρα με Ευρωπαίους ηγέτες - "Κλείδωσε" η Λάιεν για τη θέση του Γιούνκερ

“Κλείδωσε” σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως η πιθανότερη διάδοχος του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Βέμπερ και Φερχόφστατ για την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.

Ursula von der Leyen

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σύμμαχος της Μέρκελ, για διάδοχος του Γιούνκερ - Λαγκάρντ για ΕΚΤ

Άλλοι υποψήφιοι που συζητούνται είναι ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ ως πιθανός διάδοχος του Τουσκ στη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - Ο Μάρος Σέφκοβιτς της Σλοβακίας μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, προσθέτει.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ν.Τουσκ

Σύνοδος Κορυφής: Νέες διαπραγματεύσεις μετά το ναυάγιο - Ο κουρασμένος Μακρόν και η σιβυλλική Μέρκελ

Οι ηγέτες των κρατών - μελών της ΕΕ θα προσπαθήσουν να βρουν κοινό τόπο για το κουαρτέτο των κορυφαίων πόστων της ΕΕ: προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Συμβουλίου, του Κοινοβουλίου, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Γαλλογερμανοί εναντίον Βίσεγκραντ: Όλα στον "αέρα" - Ούτε Βέμπερ, ούτε Τίμερμανς - Ποιος "επιστρέφει"

Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης μαζί με την Ιταλία μπλοκάρουν τις επιλογές προσώπων του γαλλογερμανικού άξονα οδηγώντας σε αδιέξοδο της διαπραγματεύσεις - Ποια ονόματα έπεσαν και πάλι στο τραπέζι.

Στιγμιότυπο από τη Σύνοδο Κορυφής

Διεκόπη η Σύνοδος Κορυφής - Νέα συνεδρίαση την Τρίτη για άρση του αδιεξόδου

Μετά από μαραθώνιες συνομιλίες που διήρκεσαν όλη νύχτα οι ηγέτες της ΕΕ δεν κατέληξαν σε συμφωνία για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ανώτατα αξιώματα της ένωσης - Τα "φαβορί" για τις θέσεις κλειδιά, τα πυρά κατά της Μέρκελ και τα σενάρια για την επόμενη μέρα.

Δημοσιογράφοι κοιμούνται κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής

Σύνοδος Κορυφής: Κοιμούνταν πάνω στα γραφεία οι δημοσιογράφοι

Οι μαραθώνιες συναντήσεις ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12 το βράδυ ώρα Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν στις 7 το πρωί και άρχισαν εκ νέου το πρωί της Δευτέρας - Δεν άντεξαν την κούραση οι δημοσιογράφοι.