Σε νοσοκομείο που εγκαινίασε ο ίδιος μεταφέρθηκε ο Κώστας Σημίτης

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ), για τον πεζογράφο και πολιτικό Νίκο Θέμελη, Τρίτη 27 Μαρτίου 2012. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Βασίλης Βουτσάκης, καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελισάβετ Κοτζιά, κριτικός λογοτεχνίας, ο Νίκος Χριστοδουλάκης, πρώην υπουργός, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο Σωκράτης Κοσμίδης, πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης. (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ), για τον πεζογράφο και πολιτικό Νίκο Θέμελη, Τρίτη 27 Μαρτίου 2012. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Βασίλης Βουτσάκης, καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελισάβετ Κοτζιά, κριτικός λογοτεχνίας, ο Νίκος Χριστοδουλάκης, πρώην υπουργός, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο Σωκράτης Κοσμίδης, πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης. (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Στο Νοσοκομείο Πύργου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μετά από ατύχημα που είχε στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου είχε πάει για διακοπές μετά της συζύγου του

Την πόρτα του Νοσοκομείου Πύργου πέρασε την Τρίτη το πρωί ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μετά από μικρό ατύχημα που είχε στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου είχε πάει για διακοπές μετά της συζύγου του, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.

Στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός, με γιατρούς, νοσηλευτές και διοίκηση να σπεύδουν να τον υποδεχθούν και να του προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια και φροντίδα.

Ο πρώην πρωθυπουργός, εισήλθε στο Νοσοκομείο (σ.σ το οποίο εγκαινίασε ο ίδιος το 2004) ως ασθενής, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, σε ξύλο ή κάποιο σίδερο που βρισκόταν στο έδαφος και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

Βέβαια, επειδή η είσοδος του κ. Σημίτη στο Νοσοκομείο, συνέπεσε χρονικά με τη διακομιδή των τραυματιών τροχαίου, που είχε γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα στην περιοχή Κατσικάρι στον Πύργο, πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως ο πρώην πρωθυπουργός, επέβαινε σ’ ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Κάτι που όμως, επίσημα, δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Τελικά, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον πρώην πρωθυπουργό και δυο ράμματα στο μέτωπο, όπου είχε χτυπήσει, έφυγε για το σπίτι του, ευχαριστώντας τον Διοικητή, για την φροντίδα και το ενδιαφέρον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός, που βρίσκεται στην περιοχή από τη Μεγάλη Εβδομάδα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έκανε Ανάσταση με τη σύζυγό του Δάφνη, στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς.

(Με πληροφορίες από patrisnews.com)

SHARE:

24Media Network