Σεξιστικά σχόλια Φωτήλα κατά Αχτσιόγλου για αμπέχονα και ταγιέρ καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Εφη Αχτσιόγλου
Η Εφη Αχτσιόγλου EUROKINISSI

Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ πως η υπουργός Εργασίας πέρασε από το αμπέχονο στο ταγιέρ, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου που κάνει λόγο για χυδαιότητα και καλεί το Μητσοτάκη να λάβει μέτρα

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονα Φωτήλα κατά της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

Ο κ.Φωτήλας είπε ειδικότερα κατά τη διάρκεια συζήτησης σε πάνελ του Σκάι ότι η υπουργός Εργασίας "πέρασε από το αμπέχονο στο ταγιέρ."

"Η άθλια προσωπική επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσωνα Φωτήλα κατά της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, εκχυδαΐζει τον πολιτικό διάλογο και τη δημόσια αντιπαράθεση. Επιπλέον, αναδεικνύει την πολιτική τους αφωνία σχετικά με τα μέτρα κοινωνικού ολέθρου που έλαβε η παράταξή του τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και την αμηχανία που τους προκαλούν οι πολιτικές ενίσχυσης των δικαιωμάτων των εργαζομένων που εφαρμόζει η παρούσα κυβέρνηση" σχολίασε η Κουμουνδούρου καταλήγοντας:

"Όταν εκλείπουν τα πολιτικά επιχειρήματα, ο βούρκος της χυδαιότητας δεν έχει πάτο.

Η ανοχή του αρχηγού της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, σε πρακτικές τέτοιου είδους δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή. Γι’ αυτό και υποχρεούται να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, αλλιώς είναι και ο ίδιος έκθετος και συνένοχος της χυδαιότητας."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network