Σφοδρή επίθεση Ραγκούση σε κυβέρνηση για τη μη καταβολή επιδόματος στα σώματα ασφαλείας

Σφοδρή επίθεση Ραγκούση σε κυβέρνηση για τη μη καταβολή επιδόματος στα σώματα ασφαλείας
Ο Γιάννης Ραγκούσης Eurokinissi

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση από τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη καταβολή επιδόματος στα σώματα ασφαλείας.

Στο θέμα της μη καταβολής του επιδόματος εορτών στους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, επανέρχεται ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Ο κ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει «προσβλητική για τη νοημοσύνη των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας, τη συνεχιζόμενη άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να τους παραχωρήσει το επίδομα εορτών των 120 ευρώ, που σωστά δόθηκε στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» και προσθέτει: «Η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως δεν περισσεύουν περίπου 5 εκ., διότι λέει, δεν ενοποιήθηκαν τα 3 πρώην αυτοτελή υπουργεία όπως όλοι γνωρίζουμε, αλλά …απλά στο υπουργείο προστέθηκαν το πρώην Μεταναστευτικής Πολιτικής και η σωφρονιστική πολιτική.

Δηλαδή, ισχυρίζονται πως δεν έγινε ενοποίηση αλλά ‘πρόσθεση’ υπουργείων. Με άλλα λόγια και χωρίς να ντρέπονται, αυτό που στην πραγματικότητα ισχυρίζονται ψευδώς, είναι πως τώρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν υπάρχει μετά την ενοποίηση από ένας υπουργός, ένας αναπληρωτής υπουργός και ένας υφυπουργός – όπως όλοι γνωρίζουμε – αλλά είναι σαν να υπάρχουν 3 υπουργοί, 3 αναπληρωτές υπουργοί, 3 υφυπουργοί και γι’ αυτό οι δαπάνες αυξήθηκαν κατά 5 εκ.».

Κλείνοντας αναφέρει: «Ειλικρινά, πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην απελπισμένη της προσπάθεια να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη αύξηση των δαπανών για τα δικά της γραφεία;».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα