Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του περί αλλοίωσης του πληθυσμού από τους πρόσφυγες

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του περί αλλοίωσης του πληθυσμού από τους πρόσφυγες
Ο Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Αλέξης Χαρίτσης και Όλγα Γεροβασίλη καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση για τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, την ώρα μάλιστα της προσπάθειας διάσωσης μεταναστών από το ναυάγιο στους Παξούς.

Τις σφοδρές αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη περί αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας από το προσφυγικό.

«Έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας, αλλά η κυβέρνηση θα το αντιμετωπίσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ANT1.

Ο Αλέξης Χαρίτσης και η Όλγα Γεροβασίλη κάλεσαν, μάλιστα, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να τοποθετηθεί εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις του υπουργού του.

«Η ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, περί προσπάθειας “αλλοίωσης του πληθυσμού”, κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτει τη βαθιά απαξίωσή του για την ανθρώπινη ζωή» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τονίζει με νόημα: «Είναι, όμως, ο κ. Μητσοτάκης αυτός που οφείλει επιτέλους να πάρει θέση: συμφωνεί με τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας; Ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα; Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;»

“Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν;» σημειώνει σε ανάρτησή της η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, που ήταν στην ίδια εκπομπή με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι δηλώσεις Γεωργιάδη από το 55.09′ και μετά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα