Σγουρίδης: Μπορεί να ενταχθεί και άλλος ανεξάρτητος βουλευτής στους ΑΝΕΛ

Σγουρίδης: Μπορεί να ενταχθεί και άλλος ανεξάρτητος βουλευτής στους ΑΝΕΛ
Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Σγουρίδης MotionTeam

Ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον Νίκο Νικολόπουλο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την Κατερίνα Παπακώστα εφόσον καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μπορεί να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και άλλος ανεξάρτητος βουλευτής μετά τον Αρ. Φωκά ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενταχθεί βουλευτής προερχόμενος από την Χρυσή Αυγή ενώ το άφησε ανοιχτό για τον Νίκο Νικολόπουλο. “Ηδη -συνέχισε- ο πρόεδρος Π. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμησή του για τη στάση του κ. Λεβέντη. Ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας με την Ενωση Κεντρώων υπάρχουν”.

Αναφερόμενος στην κα Παπακώστα είπε ότι εφόσον δεν υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών θα μπορούσε να συζητήσει με τους ΑΝΕΛ για μια εκλογική συμμαχία. Διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει κανόνας κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών σημειώνοντας ότι η επιτροπή δεοντολογίας θα αποφασίσει σύντομα για τις διαγραφές”. “Ολίγον έγγυος δεν υπάρχει” είπε σχολιάζοντας την κριτική για “σικέ διαζύγιο”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα