Σία Αναγνωστοπούλου: "Δεν είναι μόνη της η Κύπρος"

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου EUROKINISSI

Για την τουρκική προκλητικότητα και τις παραβιάσεις στην κυπριακή ΑΟΖ μίλησε η Σία Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών, στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

Για την τουρκική προκλητικότητα και τις παραβιάσεις στην κυπριακή ΑΟΖ μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών.

“Πάντα είμαστε σε ετοιμότητα. Τώρα είμαστε σε εγρήγορση.

Δεν φοβόμαστε. Παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα. Δεν είναι μόνη της η Κύπρος. Έχει την Ε.Ε, το Διεθνές Δίκαιο και την Ελλάδα” είπε η Σία Αναγνωστοπούλου.

ADVERTISING

Έκανε λόγο για στενή συνεργασία της Λευκωσίας και με την Αθήνα αλλά και με την Ευρώπη.

Εξέφρασε ωστόσο την ανησυχία της για την απομάκρυνση της Τουρκίας από την Ευρώπη και εκτίμησε ότι η Άγκυρα είναι εγκλωβισμένη στην πολιτική της.

Σχετικά με την έκθεση του ESM, απάντησε: “τα δικά μας στοιχεία δεν δείχνουν καμία τρύπα. Ούτε στον προϋπολογισμός ούτε πουθενά. Τα μέτρα είναι κοστολογημένα γιατί δε θέλουμε η χώρα να επιστρέψει σε δημοσιονομικό χάος”.

Πρόσθεσε ότι κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα παραλάβει καμένη γη. Με την κα. Αναγνωστοπούλου να μιλά για ένα ισχυρό αποθεματικό που έχει πλέον η χώρα για να μην κινδυνεύσει τα επόμενα αρκετά χρόνια, αποθεματικό που -κατά την ίδια- δεν είχε ποτέ.

“Το κάστρο της Αχαΐας δεν πρόκειται να πέσει” σχολίασε με φόντο τις υποψηφιότητες πολιτικών αρχηγών στο συγκεκριμένο νομό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση, Τουρκία, Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τουρκία: Θα πάρουμε και τα F-35

Μπαράζ προκλήσεων από τους Τούρκους: Αερομαχίες στη Ρόδο - Υπέρπτηση στο Καστελόριζο

Τηλεφωνική επικοινωνία Ακάρ - Σάναχαν: Στο "μενού" οι S-400

SHARE:

24Media Network