Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε ΠΑΟΚ – Το μήνυμα στους οπαδούς του Άρη για το κύπελλο 

Διαβάζεται σε 2'
Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε ΠΑΟΚ – Το μήνυμα στους οπαδούς του Άρη για το κύπελλο 
Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης, Δευτέρα 20 Μαΐου 2024. (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είπε προς τους οπαδούς του Άρη: “Υπάρχει ευκαιρία να φέρετε το κύπελλο στον Λευκό Πύργο”.

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Stoiximan Super League από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανάπτυξη του Μετρό.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον ΠΑΟΚ, ενώ έστειλε ένα μήνυμα και στους οπαδούς του Άρη, λέγοντας: “Για τους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς, υπάρχει μία ακόμη ευκαιρία στον τελικό κυπέλλου, να φέρετε και το κύπελλο στο Λευκό Πύργο”.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα κατά της οπαδικής βίας και δήλωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένος. “Οι δύσκολες αποφάσεις που λάβαμε για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις”, υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθύμισε ότι: “Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες, έως ότου μπουν κάμερες, δρομολογηθεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο και αυτοματοποιηθούν οι ποινές”. Πρόσθεσε δε ότι: “Παρά το εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική και αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τις εντάσεις, η εικόνα των γηπέδων προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα”. Και ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε: “Πιστεύω και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη”.

Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε επίσης ότι σε έξι μήνες θα παραδοθεί στους πολίτες και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης το Μετρό. Τόνισε ότι θα είναι “ίσως το πιο σύγχρονο και σίγουρα το πιο όμορφο μετρό οποιασδήποτε ευρωπαϊκής πόλης”.

Σημείωσε ότι η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει δοκιμαστεί από τις προσδοκίες που διαψεύστηκαν στο θέμα του μετρό. Αλλά δήλωσε: “Θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη και πριν το τέλος του έτους θα διαψεύσουμε όσους ακόμη και σήμερα δεν πιστεύουν ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης γίνεται πράξη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα