Συνάντηση Πρ. Παυλόπουλου με τον νέο περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στο Προεδρικό μέγαρο

Συνάντηση Πρ. Παυλόπουλου με τον νέο περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στο Προεδρικό μέγαρο
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε στο Προεδρικό μέγαρο το νέο Περιφερειάρχη Αττικής σε μία συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα.

Την «αρωγή της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο έργο της νέας Περιφερειακής Αρχής» επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στη συνάντηση του, με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ο οποίος του δήλωσε την αποφασιστικότητα του «να συνδράμει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Η συνάντηση των δύο ανδρών στο Προεδρικό μέγαρο πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα λόγω και της πολυετούς γνωριμίας τους, όπως σημείωσε ο ΠτΔ αναφερόμενος στην περίοδο που διετέλεσε ο ίδιος υπουργός Εσωτερικών και ο Γ. Πατούλης δήμαρχος Αμαρουσίου.

«Έχουμε βιώσει από κοινού, την πολύτιμη, πραγματικά, πολιτική και διοικητική εμπειρία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», επισήμανε, ο κ. Παυλόπουλος χαρακτηρίζοντας «πολύ σημαντικό» το έργο, που επιτέλεσε ο συνομιλητής του, «ιδίως στην εξυγίανση των οικονομικών αυτού του μεγάλου Δήμου».

Ο ΠτΔ χαρακτήρισε την πορεία και το έργο του κ. Πατούλη ως «σημαντικό θετικό δείγμα γραφής και εγγύηση για την επιτυχία» του στην Περιφέρεια. Επισήμαινε ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας με «μεγάλα προβλήματα, αλλά και μεγάλες προκλήσεις για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό» και εξέφρασε την αρωγή και την συμπαράσταση της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο έργο της Περιφέρειας, και στα μεγάλα προβλήματα, τα οποία έχετε να αντιμετωπίσετε». Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης δήλωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την αποφασιστικότητα της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, να διασφαλίσει στους πολίτες μια καλύτερη καθημερινότητα και διατύπωσε την ανάγκη να καταστεί η Αττική Περιφέρεια της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής.

Ο κ. Πατούλης μίλησε για τη σημαντική συμβολή του κ. Παυλόπουλου στον τομέα της Αυτοδιοίκηση και είπε ότι ήθελε να ξεκινήσει με αυτή τη συνάντηση τη θητεία του στην οποία, όπως σημείωσε αναγνωρίζει τις δυσκολίες αλλά θα τις αντιμετωπίσει. Επίσης, δήλωσε ότι θα πορευτεί με αισιοδοξία, μέσα από την βοήθεια όλων των παρατάξεων, όλων των πολιτών, μέσα από ένα έργο που κάθε μέρα θα είναι διακριτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα