Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στοχοποίησε στελέχη που δεν χειροκροτούσαν

Διαβάζεται σε 2'
Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στοχοποίησε στελέχη που δεν χειροκροτούσαν
Τέταρτη μέρα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Στοχοποίηση με σκληρούς χαρακτηρισμούς από τον Στέφανο Κασσελάκη από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά στελεχών που δεν χειροκροτούσαν. Όσα ανέφερε.

Σε μία πρωτοφανή επίθεση προς ορισμένα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την τέταρτη και τελευταία ημέρα του 4ου Συνεδρίου του κόμματος.

“Προφανώς κάποιοι έχουν σχέδιο να πάμε σε Ευρωεκλογές με εμένα να λιώνω τα παπούτσια μου ανά την Ελλάδα και εκείνους να βγαίνουν στα κανάλια να κονταίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε ποιοι χειροκροτούν. Δείτε και σηκωθείτε. Σηκωθείτε όρθιοι και πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Δικός σας είναι!” ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε,

“Τι κάνουμε απέναντι σε όλους αυτούς τους λίγους; Τι κάνουμε απέναντι σε αυτούς τους λίγους που κάθονται σε μερικές από τις πρώτες σειρές και μέσα σε ένα στάδιο που χειροκροτεί θερμά το πρόγραμμα που ανέλυσα επί 90 λεπτά, έχουν σταυρώσει τα χέρια; Τι κάνουμε απέναντι σε αυτούς τους λίγους που θεωρούν τους εαυτούς τους, τους ταγούς και τους καθοδηγητές και εξεγείρονται όταν ο πρόεδρος ζητά να ακούσει εσάς που κάθεστε πίσω και πάνω στη γαλαρία και στις κερκίδες. Ποτέ δεν σας ρώτησαν για τίποτα”.

“Τι κάνουμε απέναντι στους πολύ λίγους που ήρθαν εδώ, περνώντας από διαδρόμους, γεύματα και μυστικούς δείπνους; Τι κάνουμε εμείς οι πολλοί όταν στις πλάτες μας παίζουν σκάκι επίδοξοι βασιλιάδες και βασίλισσες;κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα