ΣΥΡΙΖΑ: Αναβολή των διαδικασιών εκλογής προέδρου ζητά και ο Στέφανος Τζουμάκας

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβολή των διαδικασιών εκλογής προέδρου ζητά και ο Στέφανος Τζουμάκας
Ο Στέφανος Τζουμάκας INTIME NEWS

Με ανακοίνωσή του ο Στέφανος Τζουμάκας ζητά την αναβολή των διαδικασιών εκλογής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της κακοκαιρίας Daniel που βρίσκεται σε εξέλιξη στην χώρα μας.

Την αναβολή των διαδικασιών εκλογής για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λόγω των πλημμυρών και των καταστροφών που έχουν προκληθεί σε αρκετές περιοχές της χώρας από την κακοκαιρία, ζητά και ο Στέφανος Τζουμάκας.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος αναφέρει σε δήλωσή του ότι “η χώρα διέρχεται δοκιμασία” και “μεγάλες περιοχές, άνθρωποι και εγκαταστάσεις έχουν υποστεί καταστροφές και δοκιμάζονται”. Ο κ. Τζουμάκας δηλώνει την αλληλεγγύη του σε κάθε δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένων, καθώς και τη θέλησή του να αγωνιστεί για την αποκατάσταση.

Σημειώνει ότι “υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες για το ότι υποδομές, η προστασία και η πρόληψη δεν αποτελούν προτεραιότητες παρ’ όλο που αφορούν στη ζωή, στη διαβίωση και στην ασφάλεια όλων μας”.

“Θέση μου είναι να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με την έμπρακτη με κάθε μέσο υποστήριξης μας των περιοχών και των ανθρώπων που δοκιμάζονται. Πρώτα η ζωή”, καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι την αναβολή των εσωκομματικών διαδικασιών ζήτησε νωρίτερα και ο Νίκος Παππάς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα