ΣΥΡΙΖΑ: Διαφαίνεται η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη

Διαβάζεται σε 1'
Αλέξης Τσίπρας και Όλγα Γεροβασίλη
Αλέξης Τσίπρας και Όλγα Γεροβασίλη EUROKINISSI

Έντονες διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύρεση ενός προσώπου που θα διεκδικήσει την προεδρία.

Έντονες διεργασίες εξελίσσονται, από το βράδυ της Πέμπτης, στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προκύψει υποψήφιος που θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στις επικείμενες εκλογές.

Η σχετική φημολογία περιστρέφεται γύρω από το πρόσωπο της Όλγας Γεροβασίλη που φαίνεται να συγκεντρώνει την υποστήριξη πολλών πλευρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντιπρόεδρος της Βουλής θα έχει συνάντηση με τον Διονύση Τεμπονέρα στην Βουλή, ενώ υπέρ της υποψηφιότητάς της έχει ταχθεί και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (ΑΝΤ1), είπε μεταξύ άλλων πως «φυσικά θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα στον Στέφανο Κασσελάκη», προσθέτοντας ότι «η Όλγα Γεροβασίλη θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο».

Να σημειωθεί ότι η βουλευτής Άρτας θεωρείται συνομιλήτρια του Αλέξη Τσίπρα, ενώ μπορεί να έχει τη στήριξη του Νίκου Παππά, καθότι σε γενικές γραμμές κινούνται στο ίδιο πολιτικό ρεύμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, όπως φαίνεται, μπορεί να εκφράσει και τα στελέχη που προκρίνουν την «κεντροαριστερή» στροφή.

Πάντως, εξελίξεις και επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, δίχως να αποκλείεται να υπάρξει «λευκός καπνός» ακόμη και τις επόμενες ώρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα