ΣΥΡΙΖΑ για Διαματάρη: Εχει διδακτορικό στην εξαπάτηση

ΣΥΡΙΖΑ για Διαματάρη: Εχει διδακτορικό στην εξαπάτηση
Ο Υφυπουργός εξωτερικών αρμόδιος για θέματα απόδημου Ελληνισμού Αντώνης Διαματάρης Eurokinissi

Σε πολύ υψηλούς τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην ανάγκη αποπομπής του Αντώνη Διαματάρη από την κυβέρνηση.

Την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, ζητά με νεότερη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις της “Εφημερίδας των Συντακτών” «έχει διδακτορικό στην εξαπάτηση».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μπορεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, να μην διαθέτει ούτε μεταπτυχιακό ούτε και πτυχίο, όπως εντέλει ο ίδιος παραδέχθηκε με το νέο βιογραφικό σημείωμα που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, έχει διδακτορικό στην εξαπάτηση».

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που «αποκαλύπτει πως ο εκλεκτός υφυπουργός του Κυρ. Μητσοτάκη προσέλαβε πριν λίγες μέρες στο Υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλο τον κ. Τ. Φιλιππάκο, στον οποίο έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη από το 2012 για κακοδιαχείριση που ζημίωσε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, στην οποία ήταν διευθύνων σύμβουλος. Προκειμένου μάλιστα να αποφύγει τη Δικαιοσύνη, ο κ. Φιλιππάκος, μετά την αναγκαστική παραίτησή του από την ΕΑΒ, αποχώρησε για τις ΗΠΑ».

Ακολούθως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνεται στον πρωθυπουργό: «Είναι πλέον προφανές πως ο κ. Μητσοτάκης είναι άριστος σε έναν και μόνο τομέα: στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού και στην ασταμάτητη παραγωγή fake αριστείας. Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις η αποπομπή του κ. Διαματάρη είναι πλέον μονόδρομος. Αλλιώς ο κ. Μητσοτάκης θα επιβεβαιώσει πως εκτός από την απάτη κάνει τα στραβά μάτια και σε κακουργηματικές ποινικές διώξεις “αρίστων”».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα