ΣΥΡΙΖΑ για κορονοϊό: Άμεσα μέτρα τώρα για την ασφάλεια της κοινωνίας

ΣΥΡΙΖΑ για κορονοϊό: Άμεσα μέτρα τώρα για την ασφάλεια της κοινωνίας
Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

"Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο" τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση των 1.259 νέων κρουσμάτων κορονοϊού.

Άμεσα μέτρα για την ασφάλεια της κοινωνίας ζητάει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση για 1.259 κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

“Η σημερινή ανακοίνωση κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων δείχνει ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Την ώρα που το ΕΣΥ εισέρχεται σε οριακή κατάσταση με τον αριθμό διασωληνωμένων πάνω από 100, η κυβέρνηση αδυνατεί να κατανοήσει ότι δεν είναι τα πάντα επικοινωνία, ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Είχε τον απαραίτητο χρόνο για να ενισχύσει το σύστημα υγείας και να προχωρήσει σε μια σειρά από απαραίτητα μέτρα σε όλους τους τομείς. Συνειδητά σπατάλησε το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία. Το είδαμε στο άνοιγμα των σχολείων,  στην απουσία μέτρων στους εργασιακούς χώρους, στις ντροπιαστικές εικόνες συνωστισμού εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων καθημερινά στις δημόσιες συγκοινωνίες” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: “Εδώ και τώρα απαιτείται η επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, η δωρεάν μαζική συνταγογράφηση των τεστ, η εμπλοκή της πρωτοβάθμιας υγείας και οι μαζικές μόνιμες προσλήψεις για τις ανάγκες του ΕΣΥ. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση αποτελεί συνειδητό έγκλημα απέναντι στην κοινωνία”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα