ΣΥΡΙΖΑ για Κτηματολόγιο Αθηνών: “Απαράδεκτες εικόνες – Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία” 

Διαβάζεται σε 1'
ΣΥΡΙΖΑ για Κτηματολόγιο Αθηνών: “Απαράδεκτες εικόνες – Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία” 

Τις τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών λόγω των υπηρεσιών που δεν έχουν ψηφιοποιηθεί σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τις εικόνες έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών, στην οδό Αριστοτέλους, με δεκάδες πολίτες να στέκονται για ώρες στο σημείο και μάλιστα από 4:00 τα ξημερώματα προκειμένου να εξυπηρετηθούν λόγω υπηρεσιών που δεν έχουν ψηφιοποιηθεί, σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναλυτικά:

Τις τελευταίες ώρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας απαράδεκτες εικόνες με ουρές έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών με την αναμονή να έχει φτάσει έως και τις 12 ώρες.

Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο. Δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές έχουν αναδείξει το ζήτημα εδώ και πολλούς μήνες. Ωστόσο, οι εκκλήσεις τους δεν εισακούστηκαν, με αποτέλεσμα στην “Ελλάδα 2.0” η σειρά προτεραιότητας να τηρείται ακόμα χειρόγραφα και με χαρτάκια.

Η κυβερνητική αδιαφορία, η υποστελέχωση και οι καθυστερήσεις στην ψηφιοποίηση είναι πλευρές που οξύνουν το πρόβλημα και πρέπει να αντιμετωπισθούν το συντομότερο δυνατόν. Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία για εκατοντάδες πολίτες και επαγγελματίες”

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα