ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: “Ως πορφυρογέννητος γόνος δεν νιώθει στο παραμικρό τα προβλήματα των πολιτών”

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: “Ως πορφυρογέννητος γόνος δεν νιώθει στο παραμικρό τα προβλήματα των πολιτών”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή Eurokinissi

Επίθεση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό μετά την ατάκα του για "αριστερά του χαβιαριού", τον οποίο και καλεί να "ψηφίσει την τροπολογία για την έκτακτη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στα καύσιμα'.

Την άμεση απάντηση και την καυστική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έφεραν τα “βέλη” του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση και δη η ατάκα για “αριστερά του χαβιαριού”.

Αναλυτικά:

“Ο κ. Μητσοτάκης, ως πορφυρογέννητος γόνος, δεν νοιώθει στο παραμικρό τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των πολιτών, που δεν έχει ιδέα πώς μπορεί να βγάζουν το μήνα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Θέλει λοιπόν θράσος να μιλά για «αριστερά του χαβιαριού».

Αφού για 15 μήνες κάνει πλάτη στην αισχροκέρδεια και υλοποιεί τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έχει γίνει ποτέ στη χώρα, λίγους μήνες πριν τις εκλογές θυμήθηκε να δώσει κουπόνια 20 ευρώ για τρόφιμα. Την ίδια ώρα δεν λέει κουβέντα για τις νέες ανατιμήσεις στην αγορά, για τις νέες αυξήσεις 29% που έρχονται το Γενάρη στα τιμολόγια του ρεύματος.

Αν ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης έχει μετανιώσει και θέλει πραγματικά να στηρίξει ουσιαστικά αδύναμους και μεσαία τάξη και να μειώσει τις τιμές στην αγορά, δεν έχει παρά να ψηφίσει την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την έκτακτη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα.

Αν την απορρίψει, απλά επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι η λεηλασία έχει την υπογραφή του και πως θεωρεί τους πολίτες κορόιδα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα