ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: “Προσωπικά υπεύθυνος ο Μητσοτάκης για τη συγκάλυψη του εγκλήματος”

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ EUROKINISSI

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσυπογράφει το αίτημα ενάμιση εκ. πολιτών για άμεση διερεύνηση των ποινικών ευθυνών υπουργών σχετικά με δυστύχημα στα Τέμπη

«Η απελπισμένη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών οδηγεί στο πρόωρο κλείσιμο των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως αναφέρεται:

” Ο πρωθυπουργός, που φέρει βαρύτατες ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε σύστημα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης, γίνεται τώρα προσωπικά υπεύθυνος και για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος.

Είναι φανερό από τα στοιχεία που έχουν ήδη προκύψει αλλά και από αυτά που αποκρύπτονται με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ότι η Εξεταστική Επιτροπή θα έπρεπε να οδηγήσει σε προανακριτική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ προσυπογράφει το αίτημα ενάμιση εκατομμυρίου πολιτών για την άμεση διερεύνηση των ποινικών ευθυνών υπουργών σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη.

Για να μην έχουν πια τη δυνατότητα τα τζάκια να αλληλοστηρίζονται σε βάρος του λαού και του τόπου. Όλοι ξέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Κώστα Καραμανλή γιατί η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου.

Όσο κι αν προσπαθήσουν όμως, όσες αντιθεσμικές και άθλιες μεθοδεύσεις κι αν κάνουν, η αλήθεια θα λάμψει. Δεν υπάρχει έγκλημα χωρίς τιμωρία.

Είμαστε εδώ για να τους το θυμίζουμε, είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε Δικαιοσύνη με κάθε μέσο που έχουμε στη διάθεση μας.

Η Ελλάδα θα γίνει κράτος δικαίου, χωρίς αστερίσκους και καταδικαστικά ψηφίσματα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα