ΣΥΡΙΖΑ: “Με αποσπασματικά μέτρα και ευχολόγια προσπαθεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την πανδημία”

ΣΥΡΙΖΑ: “Με αποσπασματικά μέτρα και ευχολόγια προσπαθεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την πανδημία”
Ο μετασχηματισμός ειναι η ουσία του νέου σηματος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

"Ενώ καλπάζουν τα κρούσματα, ο κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για τον κόσμο που στοιβάζεται καθημερινά στα ΜΜΜ, ούτε για την θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Κριτική στον πρωθυπουργό για τα μέτρα αντιμετώπισης του δεύτερου κύματος του κορονοϊού, ασκεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, που επιπλέον ζητά “να πάρει επιτέλους μέτρα για την προστασία στους χώρους εργασίας, για την ασφαλή μετακίνηση μέσω μέσων μαζικής μεταφοράς και για την εξασφάλιση αξιοπρεπών υγειονομικών συνθηκών, με άμεση επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, μαζική συνταγογράφηση των τεστ και μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών”.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει ακόμη: “Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία με αποσπασματικά μέτρα και ευχολόγια. Την ώρα που καλπάζουν τα κρούσματα, δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για τον κόσμο που στοιβάζεται καθημερινά στα μέσα μαζικής μεταφοράς και δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για την θλιβερή κατάσταση που επικρατεί με ευθύνη της κυβέρνησής του στα νοσοκομεία. Ο κ. Μητσοτάκης τώρα θυμήθηκε να μιλήσει για την εργασία, αφού πρώτα διέλυσε την επιθεώρηση Εργασίας και τους ελέγχους. Αντίθετα επιδόθηκε για μια ακόμη φορά σε κριτική στους νέους που τους αντιμετωπίζει σαν να βρίσκονται μονίμως σε πάρτι, και όχι όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα, που πολλοί από αυτούς δουλεύουν σκληρά για να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους και να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο σε κρίσιμους τομείς.

Ας σταματήσει επιτέλους να τους προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα